Ce fel de barbat meriti in functie de zodie

07 iunie 2018,
Vizualizari: 1.993, 1 azi
barbati zodie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-677585_1920

Leu

Femeia Leu are nevoie de un barbat determinat si motivat, care sa tina pasul cu ea. O relatie sanatoasa inseamna pentru ea un parteneriat fericit, cu interese comune, cu angajament si respect reciproc. Totodata, barbatul de langa ea trebuie sa fie dornic sa pastreze relatia amoroasa la cote inalte.

 

Fecioara

Femeia Fecioara are nevoie de un barbat deschis si rabdator. Ea este foarte pretentiosa, iar el trebuie sa stie cum sa-i faca pe plac pentru a o cuceri. Fecioarele sunt greu de inteles, iar barbatul care nu este chiar atat de interesat sa rezolve acest puzzle este perfect pentru ele. De asemenea, barbatul ideal pentru o Fecioara este unul stapan pe sine, independent, care sa o sustina in momentele ei de criza existentiala.

 

Balanta

Femeia Balanta are nevoie de un barbat loial. Desi si celelalte semne pun accent pe loialitate, femeia Balanta nu poate depasi momentul unei infidelitati. De asemenea, barbatul ideal pentru o Balanta trebuie sa fie direct, sa vorbeasca fara ocolisuri si sa actioneze fara sa lase lucrurile in coada de peste. Balantele pot deveni anxioase in momente de incertitudine.

 

Scorpion

Femeia Scorpion are nevoie de un barbat pasional, “nebunatic” si frivol, la fel ca ea. Fara aceste ingrediente, relatia unui Scorpion nu poate supravietui. De asemenea, barbatul trebuie sa fie rabdator si iertator, caci este foarte posibil ca ea sa comita multe greseli.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole