Ce fel de barbat meriti in functie de zodie

07 iunie 2018,
Vizualizari: 1.993, 1 azi
barbati zodie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-677585_1920

 

Sagetator

Pentru femeia Sagetator lucrurile sunt simple: barbatul de langa ea trebuie sa fie sexy si sa aiba simtul umorului. Pentru ca este constienta de cat de grea poate fi viata, uneori, femeia Sagetator vrea sa aiba langa ea un barbat alaturi de care sa rada si sa depaseasca momentele tensionate. Ea vrea o viata normala, alaturi de un barbat normal, sa aiba copii normali si sa locuiasca intr-o casa normala.

 

 

Capricorn

Femeia Capricorn are nevoie de un barbat muncitor si amuzant. Capricornii sunt foarte disciplinati, pun pret pe regulile stricte, pe teluri si pe termene-limite. Au un model de viata pe care il urmeaza si greu si-l schimba.

 

 

Varsator

Femeia Varsator are nevoie de un barbat incantator, care sa dea randament in pat. Varsatorii sunt firi creative, insa prefera sa primeasca propuneri, nu sa le faca. Femeia Varsator vrea sa fie curtata, vrea sa fie cucerita, sa i se faca complimente, astfel incat ea sa capete incredere de sine.

 

Pesti

Femeia Pesti are nevoie de un barbat romantic si iubitor, care sa-i fie si prieten, si parinte, si iubit. Barbatul de langa ea trebuie sa-i inteleaga si sa-i accepte starile si sa o iubeasca sa cum este, exact asa cum face si ea.

 

Sursa: relrules.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole