Adevarul despre cat de mare trebuie sa fie un penis

18 august 2022,
Vizualizari: 36.042, 1 azi
cat de mare trebuie sa fie un penis - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - naked-3136169_1920

Nu o data intrebarea “cat de mare ar trebui sa fie penisul meu?” a trecut prin cap tuturor barbatilor. Cu totii ne-am intrebat daca suntem ok din punct de vedere dimensiune, daca suntem “in grafic”, daca avem suficienti centimetri, incat sa ne satisfacem partenerele. Nu o data am simtit un oarecare junghi in stomac, uitandu-ne cu usoara invidie la penisurile uriase din filmele porno care nu numai ca faceau treaba buna, insa mai apareau si in toata splendoarea lor, pe tot ecranul, ca sa ne strice complet ziua! Sau seara…

Pana de curand, marirea penisului parea o chestiune imposibila.

Cu timpul, insa, au inceput sa circule vesti conform carora chestiunea ar fi posibila; evident, la inceputuri erau alarme complet false, venite din partea unor nebuni care-si turnau substante chimice pe penis, strigandu-si reusita si grabindu-se sa telefoneze inclusiv la Cartea Recordurilor! Dar incet-incet cercetarea a avansat si cu totii primim spam-uri pe adresa noastra de mail care ne indeamna sa incercam ultima procedura miraculoasa care iti promite un penis urias!

Ira Sharlip, profesor dr la Clinica de Urologie din cadrul Universitatii California, explica: “Mereu barbatii au fost obsedati de marimea penisului, ca si cum intreaga lor barbatie si putere ar sta in numarul de centimetri pe care-i prezinta organul in cauza!” Desigur, nu exista nici o legatura in acest sens… Dar mai toti pacinetii dr-ului Sharlip isi doresc o marire de penis!

Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre dimensiunile penisului

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole