Adevarul despre cat de mare trebuie sa fie un penis

23 aprilie 2020,
Vizualizari: 35.414, 1 azi
cat de mare trebuie sa fie un penis - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - naked-3136169_1920

Ideea conform careia “mai mare inseamna mai bine” nu e, totusi, complet falsa, explica dr Seth Prosterman, un terapeut de cupluri cu experienta inca din anul 1984.

Foarte multe femei din cadrul cuplurilor consiliate au declarat ca ar prefera un penis mai mare. Dar, pana la urma, pentru marea majoritate a partenerilor, barbati si femei, marimea ajunge sa nu conteze.

Concret, e momentul sa punem punctul pe “i”: ce inseamna un penis mare, asadar?

Media unui penis erect este de aproximativ 15,4 cm

Media unui penis flasc este de aproximativ 9 cm.

Un sexolog faimos, Cory Silverberg, explica: ”ideea ca penisul este cea mai importanta parte a corpului vostru creeaza atatea probleme din punct de vedere sexual, probleme care se rasfrang nu numai asupra barbatului in cauza, dar si asupra femeii de langa el si totodata si asupra relatiei de cuplu”. Ideea ca barbatul reprezinta ceea ce este penisul lui e cel mai mare mit al omenirii.

In plus, un alt mit este acela ca dimeniunea penisului este principala conditie de satisfacere a unei femei.

Multe tratate si ghiduri de satisfacere sexuala feminina indica pe primul loc, ca principala metoda de satisfacere, tehnica orala. Dr. Ian Kerner explica cum stau lucrurile, conform unor studii bine intemeiate, astfel: 25% dintre femei ating orgasmul prin contact sexual, in timp ce 81% dintre femei ajung la orgasm prin tehnici de stimulare orala! Concluziile le puteti trage si singuri, domnilor.

Stim ca in ciuda tuturor evidentelor pe care le putem aduce, numarul celor care solicita o marire de penis e in continua crestere. Barbatii continua sa alerge dupa un penis-mamut, fiind ferm convinsi ca odata ce-l obtin, viata lor se va schimba.

Imagine de Bryan Martinez de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole