Sfatulparintilor.ro

HOROSCOP 2023 DRAGOSTE. Istoricul amoros e luat în vizor. Venus retrograd are multe de spus!

HOROSCOP 2023 DRAGOSTE

HOROSCOP 2023 DRAGOSTE. Atracția înflăcărată, senzualitatea care schimbă sufletul și nostalgia față de partenerii din trecut fac din 2023 un an plin cu de toate. Cu trei planete majore care își schimbă semnele între martie și mai, o nouă serie de eclipse și zeița iubirii Venus retrogradând în iulie, schimbarea este în aer pentru toate relațiile noastre. Acest lucru s-ar putea simți destabilizator la început, dar o scufundare adâncă în propriul spațiu inimii poate face relațiile noastre romantice și mai puternice.

Poți afla mai multe despre contextul astral al anului 2023 aici

Iată ce ne rezervă astrele din punct de vedere amoros în anul 2023.

Horoscop 2023 dragoste BERBEC

Viața ta amoroasă este promițătoare în prima jumătate a anului. Cu binevoitorul Jupiter în propriul tău semn” super fierbinte” până în luna Mai, probabil că ești dornic să te implici în relații. Indiferent dacă ești singur sau deja într-o relație, ai un partener planetar care să te ajute să rezolvi problemele de parteneriat sau să te ajute să-ți găsești un nou iubit. Prima ta casă a personalității primește multă acțiune în 2023 și, ca urmare, încrederea ta poate crește.

După ce Saturn se mută în a 12-a casă a viselor în Martie, s-ar putea să devii puțin mai serios cu privire la ceea ce se întâmplă în mintea ta și să ajungi să vrei să faci câteva ajustări în dinamica parteneriatului tău. Dacă ceva a fost îngropat în adâncul minții tale, ar putea ieși la iveală anul acesta – posibil să-ți schimbe viața amoroasă într-un mod profund. Mutarea lui Pluto în zona ta socială aduce momente în care îți poți transforma complet atitudinea față de prieteni și colegi, modificând acele relații de la bază.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste BERBEC

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste TAUR

Visele tale ar putea dezvălui tot ce trebuie să știi despre relațiile tale în prima jumătate a anului. Cu norocosul Jupiter traversând cea de-a 12-a casă a secretelor și a gândurilor subconștiente pe parcursul lunii Mai, lucrul cu dinamica mai profundă a parteneriatului ar trebui să fie extrem de fructuoasă. O eclipsă totală de Soare aterizează în această parte a horoscopului tău la sfârșitul lunii Aprilie, aducând potențialul pentru o descoperire majoră, care îți poate schimba viața. Psihicul tău este pe val, dragă Taur!

Viața ta amoroasă strălucește ca o stea în timp ce neprevăzutul Jupiter îți oferă cel mai bun cadou din ultimii 12 ani, intrând în propriul tău semn și în prima ta Casă a Vitalității la mijlocul lunii Mai. Acest lucru poate aduce una dintre cele mai satisfăcătoare și senzuale faze ale relației pe care le-ai experimentat de foarte mult timp, așa că pregătește-te să savurezi fiecare bucată delicioasă. Mai bine, Jupiter va sta aici tot restul anului 2023, încurajându-te să te simți dorit, cât și încântător de decadent când vine vorba de dragoste.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste TAUR

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste GEMENI

Este posibil ca dorințele tale să fi scazut sau să fii crescut anul trecut, dar în 2023, viața ta amoroasă se poate extinde exponențial. După retrogradul de la sfârșitul anului 2022, Marte, planeta pasiunii, merge direct în propriul tău semn pe 12 Ianuarie, încurajându-te către o dragoste epică.

Multe dintre oportunitățile tale în domeniul întâlnirilor, împerecherii și relațiilor ar putea veni prin viața ta socială în acest an. Cu Jupiter în a 11-a casă a colectivității până pe 16 Mai și cu o eclipsă majoră în această parte a graficului tău pe 20 Aprilie, poți să-ți construiești relațiile romantice atunci când primești puțin ajutor de la prietenii tăi. Dacă în prezent ești singur și vrei să ai partener, fă tot posibilul să ieși și să socializezi sau să fii activ pe aplicații sau site-uri de întâlniri. Cu cât ești mai sociabil, cu atât mai puțin timp ar trebui să rămâi singur. În plus, adorabila lui Venus este în zodia ta din 10 Aprilie până pe 7 Mai, oferindu-ți o strălucire cosmică superbă.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste GEMENI

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste RAC

Ai fost împins printr-un creuzet cosmic incredibil de intens! Acest lucru se datorează poziției lui Pluto în a 7-a casă a conexiunilor personale în ultimul deceniu din viața ta. Dar te poți bucura, Rac – partea obositoare a transformării se apropie de sfârșit în curând. Pluto iese din zona ta de relații pe 23 Martie, deși se întoarce pe 11 Iunie pentru a pune totul în ordine (înainte de a pleca pe termen lung la sfârșitul anului 2024). Maestrul Saturn părăsește sectorul tău sexual în aceeași lună. Munca grea s-a încheiat pentru viața ta amoroasă – este timpul să îmbrățișezi puțină drăgălășenie și multă lumină.

O eclipsă de lună aterizează în a 5-a casă a pasiunii și expresiei pe 5 Mai, ultima dintr-o serie de eclipse care ți-au deschis și închis ușile în viața ta romantică în ultimii ani. Schimbări puternice în starea relației tale sunt posibile cu până la o lună înainte și o lună după această eclipsă. Ar trebui să te ajute cu adevărat să elimini karma și să te elibereze de alianțe toxice sau obiceiuri proaste.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste RAC

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste LEU

2023 este unul dintre cei mai importanți ani pentru viața ta amoroasă în ceea ce se simte ca pentru totdeauna, Leu. Lucrurile încep cu mișcarea lui Saturn pe 7 Martie. Planeta autorității își va face loc în a 8-a casă a sexualității și a vulnerabilității emoționale, încurajându-te să te deschizi și să devii autentic despre ceea ce vrei. Va fi important să te gândești, să vorbești și să îți procesezi dorințele de schimbare în relația cu un partener pentru a-și menține relația să curgă liber. Singur? Ia în considerare să te implici într-o introspecție pentru a afla ce dorești cu adevărat.

Pluto care schimbă viețile se mută în zona relațiilor tale pe 23 Martie, inițiind o fază de impact pentru parteneriatele tale personale. Aceasta durează prima jumătate a anului înainte ca Pluto să retrogradeze din această parte a hărții tale pe 11 Iunie, dar va intra din nou în casa ta a șaptea a cooperării și îți va permite să lucrezi mai mult în acest domeniu în 2024.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste LEU

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste FECIOARĂ

Universul vrea să te pună în contact direct cu cele mai înflăcărate pasiuni ale tale anul acesta, dragă Fecioară. Saturn bate la ușa celei de-a 7-a case a cooperării în Martie, începând o fază de 2,5 ani de lecții despre modul în care faci relațiile. S-ar putea să devii în sfârșit serios cu privire la o poveste de dragoste și să simți că este timpul să duci lucrurile la un nivel superior. Atenția caracteristică pentru detalii a zodiei tale este exact ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la perfecțiunea parteneriatului în acest an, chiar dacă ești singur în acest moment.

O eclipsă totală de soare îți atinge intense casă a 8-a pe 20 Aprilie, trezind părți din tine care s-ar putea să fi dormit de mult timp. Această reapariție a dorințelor latente ar putea fi o surpriză pentru tine la început, dar pe măsură ce îți asculți instinctele în următorii câțiva ani, în timp ce eclipsele apar în această parte a diagramei tale aproape la fiecare șase luni, poți să-ți aprofundezi relația cu tine, cu propriile dorinte.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste FECIOARĂ

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste BALANȚĂ

Viața ta amoroasă ar putea pivota în moduri încântătoare în 2023. Cu o nouă serie de eclipse care încep în zona ta de relație și propriul tău semn, plus o fază Venus Retrogradă la jumătatea anului, perfecționarea artei parteneriatului s-ar putea simți ca fiind scopul tău.

Odată cu mutarea lui Pluto în a 5-a casă a afacerilor amoroase pe 23 Martie, ai șansa de a porni într-o călătorie profund transformatoare în ceea ce privește însuși conceptul de iubire. În același timp, eclipsa totală de soare care vine în a 7-a casă a contractelor la sfârșitul lunii Aprilie poate declanșa o interogare intensă a semnificației parteneriatului pe termen lung. Este posibil să fi făcut-o într-un fel, dar descoperi că trebuie să faci unele modificări – acest proces poate fi

Cea mai sexy veste din ultimii 12 ani sosește în Mai, când Jupiter, planeta norocului, intră în a 8-a casă a dorințelor, aducând energie de bun augur în dormitorului tău. Este timpul să-ți extinzi cel mai picant repertoriu, Balanță!

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste BALANȚĂ

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste SCORPION

Este posibil ca relațiile tale să fi trecut prin criză în ultimii ani, dar totul ar trebui să se uniformizeze în 2023 – sau cel puțin să înceapă să o facă. Cu o ultimă suflare a unei serii de eclipse care te ține în strânsoare din 2021, ai revărsat atât de multă karmă în jurul romantismului și al parteneriatelor! Pregătește-te să faci lucrurile altfel, Scorpion.

În timp ce conducătorul tău Pluto se deplasează din zona ta de comunicare în a 4-a casă a rădăcinilor ancestrale, ar putea fi un accent puternic pe dinamica psihologică a unei relații pe termen lung din Martie până în Iunie. Pe măsură ce several Saturn se transformă în a 5-a casă a romantismului, ești gata să te gândești serios la dragoste, amintindu-ți să o faci o prioritate în loc de doar un bonus suplimentar.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste SCORPION

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste SĂGETĂTOR

Este posibil ca relațiile tale să fi trecut prin criză în ultimii ani, dar totul ar trebui să se uniformizeze în 2023 – sau cel puțin să înceapă să o facă. Cu o ultimă suflare a unei serii de eclipse care te ține în strânsoare din 2021, ai revărsat atât de multă karmă în jurul romantismului și al parteneriatelor! Pregătește-te să faci lucrurile altfel, Scorpion.

În timp ce conducătorul tău Pluto se deplasează din zona ta de comunicare în a 4-a casă a rădăcinilor ancestrale, ar putea fi un accent puternic pe dinamica psihologică a unei relații pe termen lung din Martie până în Iunie. Pe măsură ce several Saturn se transformă în a 5-a casă a romantismului, ești gata să te gândești serios la dragoste, amintindu-ți să o faci o prioritate în loc de doar un bonus suplimentar.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste SĂGETĂTOR

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste CAPRICORN

Totul începe să se schimbe în 2023, eliberându-te să te răsfeți cu dragoste și romantism. Este posibil să fi suportat greul unor transformări intense în relațiile tale în ultimii ani. Odată cu Pluto părăsindu-ți semnul și luminând astfel prima casă a ”Eu-lui” în Martie, încrederea ta revine în cel mai bun mod posibil.

Martie aduce și câteva schimbări norocoase în ceea ce privește comunicarea. Ai putea găsi o capacitate crescută de a te exprima într-un mod direct, sigur de sine, atunci când Saturn se mută în casa ta a 3-a a vorbirii. Acest lucru te face mai strategic în ceea ce îi spui unui partener, îmbunătățind atât abilitățile tale de flirt, cât și modul în care abordezi dezacordul cu iubitul tău. Celibatarii pot descoperi romantism proaspat, iar cuplurile isi pot duce relatiile la nivelul urmator.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste CAPRICORN

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste VĂRSĂTOR

Sfera relațiilor tale se poate schimba în sfârșit în direcția corectă în acest an, după peste doi ani de muncă laborioasă și grea. Saturn îți părăsește semnul în Martie, luându-ți o cantitate mare de responsabilitate de pe umeri. În lunile care urmează, poți continua să integrezi lecțiile pe care le-ai învățat despre ce înseamnă să fii într-un parteneriat sănătos. Pe măsură ce transformatorul Pluto se mută în prima ta casă a sinelui mai târziu în Martie, pe urmele lui Saturn, ești înarmat și gata pentru un nivel mai profund de transformare emoțională.

Descoperirile comunicării sunt posibile cu partenerii romantici datorită eclipsei totale de soare din a 3-a casă a conversației, care are loc pe 20 Aprilie. S-ar putea să spui ceva ce te-ai abținut să spui pentru că în sfârșit ai găsit cuvintele. Mărinimosul Jupiter te ajută și aici, dinamizându-ți pasiunile în zona de comunicare pentru prima jumătate a anului. Apoi se mută în a 4-a casă a afacerilor interne la mijlocul lunii Mai, binecuvântând relațiile cu orice partener romantic și ameliorând orice dispute pe care le-ai putea avea recent. Acest lucru aduce vibrații bune, bunătate și multă dragoste în zona ta de acasă pentru restul anului.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste VĂRSĂTOR

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste PEȘTI

Natura ta dulce și romantică este la vedere în acest an, Pești, dar acea tendință de a sacrifica totul pentru iubitul tău ar putea fi temperată. Venus, conducătorul iubirii, frumuseții și romantismului, se află în semnul tău într-o poziție exaltată din 26 Ianuarie până pe 20 Februarie, copleșindu-te cu pasiune.

Saturn, planeta autorității și a regulilor, se mută în propriul tău semn pentru prima dată în 29 de ani și jumătate, oferind o serie valoroasă de lecții despre construirea granițelor. Desigur, probabil preferi să te contopești cu iubitul tău, uitând unde te termini tu și unde începe el. Cu toate acestea, anul acesta veți învăța că limitele adecvate sunt fundamentul unui parteneriat sănătos și de lungă durată – plăcut fără dramatism.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste PEȘTI

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

sursa: Tarot.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version