Sfatulparintilor.ro

Te-ai săturat de aceeași rutină a cafelei? Încearcă această modificare de susținere a zahărului din sânge

rutină a cafelei

Cafeaua poate oferi cu siguranță motivația de a te trezi dimineața. Dar a o consuma la început înainte de micul dejun nu este întotdeauna ușor pentru stomac. Din fericire, există o simplă schimbare care iti poate modifica cafeaua și ușura glicemia decât suplimentele tradiționale de cafea.

Dacă cauți o modalitate de a-ți face placerea de dimineață mai prietenoasa cu zahărul din sânge, ca să nu mai zic mai gustos, nu mai căuta. Biletul? O simplă cupă de colagen de ciocolată.

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Cum cafeaua cu colagen susține glicemia.

Când vine vorba de alimente pentru echilibrarea zahărului din sânge, experții vor enumera adesea trei nutrienți cheie: proteine, fibre și grăsimi sănătoase.

Includele fiecare în mesele tale si ar trebui să te simți satul și plin de energie toată ziua. Si ghici ce? Rutina ta de cafea te poate ajuta cu ușurință să bifezi două dintre aceste casete: adăugați doar o lingură de colagen (proteină) și o lingură de ulei MCT (grăsimi!).

Acum, desigur, cafeaua nu este micul dejun – ar trebui să ai totuși o masă copioasă de dimineață pentru a-ti menține nivelul de energie la egalitate – dar există ceva de spus pentru a-ti face ceașca de cafea mai prietenoasă cu zahărul din sânge.

Introduce colagen: deși colagenul nu este, din punct de vedere tehnic, o proteină completă (întrucât îi lipsește triptofanul, unul dintre cei nouă aminoacizi esențiali), acesta furnizează totuși aproape 20 de aminoacizi unici – deci este o sursă de proteine destul de grozavă.

De fapt, un studiu a constatat că iti poti satisface nevoile zilnice de aminoacizi dacă 36% din aportul de proteine constă din peptide de colagen.

Începând o rutină de colagen, aceasta are oricum o mulțime de alte beneficii pentru sănătatea întregului corp, inclusiv calitatea îmbunătățită a pielii, părul, unghiile puternice și un intestin sănătos, dar amestecarea acesteia în cafea poate face ca băutura să se stabilizeze puțin mai mult energia.

Te mai poate interesa: Adăugarea acestui aliment in cafeaua de dimineață ar putea preveni inflamația

Cum se prepară cafea cu colagen

Ca să nu mai vorbim că o lingură de colagen vă face cafeaua delicios de cremoasă – poti turna amestecul într-un blender sau poti folosi un spumant de lapte de mână pentru un plus de netezime.

Și dacă esti pasionat de băuturile mai dulci, frumusețea de ciocolată și colagenul intestinal de la mbg vin aromate și îndulcite în mod natural cu pudră de cacao organică premium și fructe monk organice, deci sunt bogate și decadente, fără a fi prea pline de zaharine (sau a crește nivelul de zahăr din sânge).

Rețeta este simplă: adăuga doar o lingură de pudră în cafeaua de dimineață și amesteca bine până se dizolvă complet.

Apoi, dacă doresti să iti faci băutura și mai sațioasă, o poti amesteca cu o lingură de ulei MCT (sau unt, ghee, ulei de cocos etc.) pentru o grămadă de grăsimi sănătoase.

Adăuga puțin combustibil din fibre în lateral —  putem sugera un castron de ovăz? — și te vei pregăti pentru energie pe tot parcursul zilei.

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Rezumat:

Dacă doresti să iti îmbunătățesti rutina de cafea, o cupă de colagen este o modalitate ușoară de a adăuga un pic de fler, mai ales dacă ai o opțiune de înaltă calitate, cu aromă de ciocolată, cum ar fi formula robustă a mbg.

Și pe lângă faptul că adaosurile tale sunt mai prietenoase cu zahărul din sânge, există o mulțime de motive susținute de cercetări pentru a include colagenul în ritualul tău de cafea și o serie de rețete delicioase pe care să le încerci singur.

sursa: mindbodygreen.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version