Ultimele

Povesti adevarate: 8 fantezii sexuale care au devenit realitate

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Povesti adevarate: 8 fantezii sexuale care au devenit realitate
fantezii sexuale care au devenit realitate

Cand este vorba despre sex imaginatia majoritatii oamenilor este efervescenta. Si, datorita internetului, aproape orice visezi poti gasi in filmele pentru adulti. Ce se intampla insa cand fantezia se transforma in realitate?

Iata ce au povestit cativa cititori ai revistei Playboy, sub protecti anonimatului.

Acum imagineaza-ti cum arata aniversarile lor

Am avut prima experienta sexuala in trei, de ziua mea, in urma cu cativa ani. Trebuie sa spun va visam la o asemenea experienta de multa vreme. Au participat sotia mea si o prietena comuna. Am inregistrat evenimentul care a durat in jur de doua ore. A fost, fara indoiala, cea mai frumoasa zi din viata mea.

Ce vor femeile? 3 fantezii sexuale pe care toate femeile le au, dar nu recunosc

Suna ca intr-o comedie romantica

M-am indragostit de o femeie mai mare decat mine, ce era un client obisnuit al locului unde lucram. Dupa o multime de conversatii, ani intregi in care ne urmaream cu privirile si zambete incarcate cu subintelesuri, am invitat-o in oras. Niciunul dintre noi nu avea nicio idee legata de cum vor decurge lucrurile, am petrecut cateva ore vorbind, am baut vin simtind pasiunea care pulsa intre noi. La un moment dat, dupa ce conversatia a devenit mai intima am simtit ca este momentul sa ne sarutam. Simteam ca atmosfera era incarcata cu electricitate. A fost mai frumos decat mi-am imaginat.

Intorsatura de situatie

Am fost intrigat de BDSM dupa ce pe la 12-13 ani am vazut cateva imagini cu astfel de practici. Aveam fantezii legate de intalnirea cu o femeie dominatoare, iar eu sa devin micutul ei animalus de companie. Peste ani s-a intamplat sa intalnesc o astfel de urmasa a Evei in mediul profesional si am facut tot posibilul sa o cuceresc. Cinci ani mai tarziu ne-am logodit.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 31 martie 2024