Povesti adevarate: 8 fantezii sexuale care au devenit realitate

19 aprilie 2019,
Vizualizari: 5.132, 1 azi
Imagine de Alexandr Ivanov de la Pixabay
  1. Uneori, fantezia este diferita de realitate

Una dintre fanteziile mele cele mai ascunse era sa primesc un sex oral. Si, intr-o zi visul a devenit realitate. Mi s-a facut nu unul, nu doua, ci sase la rand. A doua zi dimineata, m-am trezit cu inca un sex oral. A fost incredibil.

  1. Stirile locale m-au facut sa cred ca este adevarat

M-am culcat cu profesoara mea de Engleza. Totul a inceput cand aveam 15 ani si s-a terminat chiar inainte sa implinesc 18 ani. N-am facut-o niciodata intr-o sala de clasa ci in camere de motel sau la ea acasa. Mi-a facut sex oral la ea in masina sau in biroul pe care il avea la scoala. Mi se parea extrem de excitant atunci cand, desi avea o iubita de varsta mea, ma chema la ea in birou. Cativa ani mai tarziu, am vazut-o la stiri, fiind arestata pentru ca se culca cu elevii sai. Nu stiu daca eu am fost primul, insa mie asa imi spunea.

  1. Multa incredere in sine

Sunt exhibitionista. Cea mai mare fantezie a mea era sa fiu vazut de oameni si sa ascult comentariile lor legate de corpul meu. Fostul iubit a aranjat un „loc de distractie” si a aranjat sa facem amor pe o platforma in diverse costume si pozitii. Oamenii priveau si votau pentru diverse costume si pozitii. Imi schimbam hainele si pozitia la fiecare 30 de minute. Am facut amor timp de 10 ore. A fost uimitor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole