Ultimele

5 personaje fictive cu care orice femeie si-ar dori ca tu sa semeni

Relatii & Cuplu » Stiri » 5 personaje fictive cu care orice femeie si-ar dori ca tu sa semeni
personaje fictive

Site-ul Menshealth.com releva rezultatele unui uimitor sondaj de opinie care intervieveaza femei cat se poate de reale asupra dorintelor lor in ceea ce-i priveste pe barbati. Un procentaj de 29% a declarat ca si-ar dori ca barbatii sa semene cu un personaj mult mai romantic.

Iata cele 5 tipuri de personaje fictive mentionate de ele:

1. Fitzwilliam Darcy/Mr Darcy – Mandrie si prejudecata

Fitzwilliam Darcy-Mr Darcy – Mandrie si prejudecata

De ce-l plac femeile: personajul principal al romanului pare, la inceput, un dobitoc absolute insa pana la urma se dovedeste a fi un erou care refuza orice forma de aplauze sau laude pentru faptele bune pe care le face cu multa discretie, aproape in secret. Faptele lui ii demonstreaza, pana la urma, lui Elizabeth, ca el o iubeste. El e prototipul baiatului bun care pana la urma se alege cu fata.

Cum sa fii ca el: In primul rand, sa intelegi ca unele lucruri, precum ar fi decenta si bunul simt nu se demodeaza niciodata. Moralitatea este unul dintre ingredientele de baza ale iubirii romantice, de cand Platon a definit Erosul ca fiind iubirea de Dumnezeu, inainte de orice. Ca sa fii Darcy, incearca sa fii generos, bun si corect. Concret… nu sublinia de fiecare data cand speli vasele sau pui rufele la spalat. Va observa si singura!

Citeste si: 10 filme care iti pot imbunatati relatia de cuplu

2. Noah Calhoun – The Notebook

Noah Calhoun – The Notebook

De ce-l plac femeile: Il gasesc sofisticat prin felul in care gateste, in care amenajeaza casa si in care e atent la toate detaliile, inclusiv la excursia pe care o planifica in laguna minunata. Noah este extrem de determinat in tot ceea ce face, iar asta nu poate trece neobservat in ochii unei femei.

Cum sa fii ca el:  stimuleaza-i  toate simturile, incepand cu cina pe care o prepari si terminand cu florile pe care le asezi frumos in mijlocul mesei. La fel si cu muzica pe care o alegi drept fundal sonor sau cu lumanarile romantice si frumos mirositoare aprinse in sufragerie. Nu precupeti niciun efort ca sa-i trezesti atentia si s-o faci sa se simta bine!

3. Derek Shepherd – Anatomia lui Grey

Derek Shepherd – Anatomia lui Grey

De ce-l plac femeile: il cred un visator incurabil, insa are si o umilinta pe care nu se sfieste s-o arate, fiind deschis catre dragoste in general. A fost inselat de catre sotie, dar totodata si-a asumat si el propriilel ui greseli din relatia cu sotia. Si e capabil sa devina vulnerabil atunci cand isi intalneste dragostea.

Cum sa fii ca el: trebuie sa inveti sa asculti, inainte de toate. Da-i atentie si n-o judeca niciodata. Daca adaugi si putina rabdare si calm, asta e reteta asemanarii cu Derek.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 9 iunie 2023