Ultimele

5 personaje fictive cu care orice femeie si-ar dori ca tu sa semeni

personaje fictive

4. Rhett Butler – Pe aripile vantului

Rhett Butler – Pe aripile vantului

De ce-l plac femeile: are un stil primitiv si usor golanesc. E foarte masculin si stie exact ce vrea de la viata. O mananca din priviri pe Scarlett si abia asteapta s-o dezbrace la propriu. O saruta fara sa astepte vreo permisiune. O vrea prin toti porii si nu se sfieste sa-si ascunda dorintele.

Cum sa fii ca el: Nu uita ca toate femeile asteapta sa le arati cat sunt de dorite, asa ca exprima-te in consecinta. Joaca-te cu ele si “suceste-le mintile” . Oricat de bazat ai fi din alte puncte de vedere, daca n-o faci sa se simta dorita si irezistibila, pierzi mult.

Nu rata nici: 14 filme despre importanta valorilor de familie

5. Christian Grey – Cele 50 de umbre ale lui Grey

De ce-l plac femeile: felul in care el reuseste s-o faca sa se simta pe Anastasia este absolut unic in intreaga literatura. Atentia lui e concentrata pe Anastasia zi si noapte, 100% din timp. Este centrul universului sau, unica fiinta care-l intereseaza.

Cum sa fii ca el: Nu te teme, nu e cazul sa-ti propui sa faci fixatie pe vreo persoana, insa arata-i cat de mult conteaza pentru tine. Nu-ti verifica mailul sau telefonul in timp ce discuti cu ea si nici nu arunca vreo privire la partida de meci de la tv in timp ce incearca sa-ti zica ceva. Atentia ta o va face sa se simta sexy si iubita. Iar “beneficiile” nu vor intarzia sa apara.

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 9 iunie 2023