Ultimele

Top 10 cele mai sexy celebritati tatuate. Vezi unde!

cele mai sexy celebritati tatuate

Christina Aguilera

Christina Aguilera este si ea in topul celebritatilor sexy, cu super voce si mega tatuaje. Vedeta are tatuat “Xtina” in spatele gatului, doua teme Hebrew si un “Te Amo Siempre” pe bratul drept (in spaniola „te voi iubi mereu”). Mai are un tatuaj Mickey Mouse amplasat in zona bikini-ului. Cantareata mai are unele tatuaje scandaloase.

Eva Longoria

Longoria nu a fost niciodata rusinoasa cu privire la tatuajele ei; actrita are cateva dintre ele la vedere, trei dintre ele avandu-le inainte de a se desparti de Tony Parker care reprezentau data nuntii in numere romane sau initialele „T.P.” intr-un loc stiut numai de fostul ei sot.

Pamela Anderson

Cand te uiti la Pamela Anderson, probabil ca nu tatuajele ei sunt primele care iti pot sari in ochi, insa are unele din cele mai simple dar sexy tatuaje dintre vedetele sexy. Are un tatuaj pe deget pe care scrie „Tommy” (e vorba despre fostul sot Tommy Lee) si pe care l-a schimbat in „Mommy” dupa divortul lor, are un tatuaj de bun gust pe spate si un altul pe bratul stang reprezentand o sarma ghimpata. Pe ea arata chiar sexy.

Rihanna

Ultima celebritate sexy din acest top alcatuit de www.guyspeed.com este probabil una din cele mai sexy femei in viata; este vorba de cantareata Rihanna. La 24 de ani are o colectie impresionanta care o propulseaza in randul celor mai de succes cantareti ai momentului. Rihanna are o nota muzicala tatuata pe spranceana, cuvantul „love” (dragoste) tatuaj pe degetul ei mijlociu, un tragaci, semnul ei astrologic in spatele urechii drepte. In total, Rihanna ar avea 16 tatuaje.

Imagine de Marc Van Dijck de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 17 iunie 2024