Ultimele

Top 10 cele mai sexy celebritati tatuate. Vezi unde!

Relatii & Cuplu » Stiri » Top 10 cele mai sexy celebritati tatuate. Vezi unde!

Exista multe vedete internationale aflate in topul celor mai sexy femei din lume, insa unele dintre acestea nu sunt doar foarte hot si sexy, sunt si puternice si determinate sa nu fie interesate ce spune lumea despre faptul ca isi poarta cu mandrie tatuajele in cele mai speciale locuri ale corpului, aflate sau nu la vedere. Cand tatuajele sunt facute corect, ele pot adauga o stralucire statutului de diva super-sexy.

Siteul www.guyspeed.com prezinta un top 10 al celor mai celebre vedete hot tatuate din lume. Iata-le! Fotografiile apartin www.guyspeed.com si Getty Images.

Angelina Jolie

Aceasta celebritate are peste 20 de tatuaje, unele acoperite, unele la vedere, unele aflate sub un strat considerabil de fard. Actrita afiseaza tatuaje in tot felul de dialecte cum ar fi scrieri arabe, o incantatie budista si o fraza latina care are semnificatia „arat ridicol de bine” (conform guyspeed.com). Cel mai sexy tatuaj al lui Jolie se afla pe spatele ei si reprezinta un tigru bengalez.

Megan Fox

Megan Fox are opt tatuaje confirmate care reprezinta de la portretul lui Marilyn Monroe pe un umar pana la un simbol yin si yang. Sexoasa cu ochi albastri are si numele primului ei sot tatuat pe corp, pe sold. Probabil ca multe alte insemne ar arata super pe trupul ei care este ca o opera de arta in ale tatuajului.

Evan Rachel Wood

Wood ocupa un loc fruntas in acest clasament, aproape de Angelina Jolie si Megan Fox. Excentrica actrita are la randul sau noua tatuaje. Doua dintre tatuaje sunt ode dedicate unor carti pentru copii, are un desen Shel Silverstein pe spatele ei si un tatuaj inspirat Dr. Seuss Lorax sub sanul stang. Mai are si un tatuaj inspirat de Edgar Allen Poe.

Pink

Pink are 25 tatuaje pe intreg corpul sau. Are un tatuaj numit „Mr Pink” pe un umar, are pe spatele gatului un tatuaj cu un cod de bare, un portret al cainelui ei numit Elvis pe brat, cate o funda pe spatele fiecarui picior, o broasca pe piciorul stang si o inima rosie pe talpa. Acestea sunt doar cateva…

Lily Allen

Allen este o alta cantareata care isi ocupa un loc de onoare in catalogul vedetelor sexy tatuate. Probabil unele din cele mai interesante tatuaje au fost facute in zilele dedicate petrecerilor vedetei. Tatuajele ei contin si chipul lui Homer Simpson si un caine care latra. Deci orice e posibil.

Kat Von D

Acest star este acoperit din cap pana in picioare, literalmente, cu tatuaje, dovedind ca este o experta in a se lasa tatuata cu tot ce implica acest lucru. Ea are tatuat portretul tatalui ei si o inima in palma. Are si chipul lui Jesse James facut cu putin timp inainte ca cei doi sa rupa logodna.

Christina Aguilera

Christina Aguilera este si ea in topul celebritatilor sexy, cu super voce si mega tatuaje. Vedeta are tatuat “Xtina” in spatele gatului, doua teme Hebrew si un “Te Amo Siempre” pe bratul drept (in spaniola „te voi iubi mereu”). Mai are un tatuaj Mickey Mouse amplasat in zona bikini-ului. Cantareata mai are unele tatuaje scandaloase.

Eva Longoria

Longoria nu a fost niciodata rusinoasa cu privire la tatuajele ei; actrita are cateva dintre ele la vedere, trei dintre ele avandu-le inainte de a se desparti de Tony Parker care reprezentau data nuntii in numere romane sau initialele „T.P.” intr-un loc stiut numai de fostul ei sot.

Pamela Anderson

Cand te uiti la Pamela Anderson, probabil ca nu tatuajele ei sunt primele care iti pot sari in ochi, insa are unele din cele mai simple dar sexy tatuaje dintre vedetele sexy. Are un tatuaj pe deget pe care scrie „Tommy” (e vorba despre fostul sot Tommy Lee) si pe care l-a schimbat in „Mommy” dupa divortul lor, are un tatuaj de bun gust pe spate si un altul pe bratul stang reprezentand o sarma ghimpata. Pe ea arata chiar sexy.

Rihanna

Ultima celebritate sexy din acest top alcatuit de www.guyspeed.com este probabil una din cele mai sexy femei in viata; este vorba de cantareata Rihanna. La 24 de ani are o colectie impresionanta care o propulseaza in randul celor mai de succes cantareti ai momentului. Rihanna are o nota muzicala tatuata pe spranceana, cuvantul „love” (dragoste) tatuaj pe degetul ei mijlociu, un tragaci, semnul ei astrologic in spatele urechii drepte. In total, Rihanna ar avea 16 tatuaje.

Data articol: 4 august 2019