„Sindromul” Fecioara Maria: Virgine, dar au nascut! Afla cum s-a petrecut „minunea”

28 iunie 2023,
Vizualizari: 2.267, 1 azi
Virgine care au nascut

Si cand credeai ca nu mai ai nimic de aflat despre familia moderna iti sar in ochi cuvintele: virgine care nasc. Da, ai citit bine, virgine care nasc si nu, nu exista nicio legatura intre acest femonen si cel descris in Biblie.

Despre ce este vorba atunci? Despre tinere femei din Marea Britanie si SUA care au platit in jur de 10.000 de dolari pentru inseminari artificiale pentru a intemeia o familie – in ciuda faptului ca nu au facut niciodata sex.

Citeste si: 10 vedete care s-au vrut virgine pana la casatorie

Multe dintre aceste tinere n-au avut niciodata o relatie, motivele variind de la fobii sexuale ori sociale pana la credintre religioase ori culturale.

Cateva precizari: aici se discuta de femei heterosexuale, nu homosexuale care doresc sansa de a avea o familie. De asemenea, acestea sunt virgine heterosexuale – femei care au trecut ca singur motiv pentru inseminarea artificiala: dorinta de a nu avea relatii sexuale cu un barbat. Niciuna nu avea probleme de fertilitate de care sa fi stiut.

Este important de observat ca in Marea Britanie nu este o conditie obligatorie (precum in cazul adoptiei) ca femeia sa fie casatorita ori intr-o relatie inainte de o inseminare artificiala. Totusi, tinerele femei au nevoie de o asigurare privata de sanatate intrucat Guvernul nu acorda bani pentru inseminare artificiala decat in cazul in care aduci dovezi ca ai epuizat toate celelalte optiuni plus conditia obligatorie ca timp de cel putin doi ani femeia sa aiba un comportamnet sexual normal. Cu toate acestea, desi destul de scump, inseminarea artificiala este perfect legala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole