Ultimele

10 vedete care s-au vrut virgine pana la casatorie

Relatii & Cuplu » Stiri » 10 vedete care s-au vrut virgine pana la casatorie
virgine pana la casatorie

Tamera Mowry, starul din serialul „Sister, Sister” unul dintre cele mai mari show-uri de televiziune din anii ’90 a dezvaluit pentru The Real ca nu si-a pierdut virginitatea pana la 29 de ani. Dupa ce, intr-un final, a facut sex a decis sa nu mai repete experienta pana nu se casatoreste. Chiar daca acest lucru este rar in aceasta perioada mai sunt si alte celebritati care asteptat pana la casatorie pentru a face sex.

Jessica Simpson a ramas virgina pana in 2002 cand s-a maritat cu Nick Lachey.

Lolo Lones, dubla campioana mondiala la 60 de metri garduri, n-a dorit sa faca amor inainte de a se cununa. “Sa raman virgina a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit sa-l fac in viata mea – chiar mai greu decat antrenamentul pentru Olimpiada, mai greu decat sa termini studiile la colegiu”, a declarat pentru emisiunea Real Sport, de la HBO din SUA.

Citeste si: Virgina la casatorie! „Am asteptat 32 de ani sa fac sex si n-au fost artificii”

Muzicianul si actorul Kevin Jonas, un crestin convins, a purtat un inel de puritate care a demonstrat faptul ca a ramas pur pana la casatorie.

Zac Hanson, cel mai tanar membru al formatiei Hanson, a ramas virgin pana s-a casatorit.

„N-am procedat astfel din motive religioase sau ca m-a obligat cineva sa nu fac dragoste inainte de nunta. A fost o alegere persoanala”, a declarat Zac pentru Howard Stern.

Carrie Underwood, castigatoare American Idol, a marturist in Slate Magazine in 2007 ca a hotarat ca nu va face dragoste pana nu se va casatori.

O alta concurenta de la American Idol decis sa nu faca amor cu nimeni pana la nunta este Jordin Sparks. Tanara de 18 ani a declarat ca si-a promis ei insesi sa ramana virgina pana se va marita. Nu se stie daca s-a casatorit sau nu virgina, dar a mai avut o relatie de 3 ani cu Jason Derulo si apoi una de 9 luni cu Sage the Gemini.

Chiar daca dr. April Kepner, personajul interpretat de Sarah Drew este impotriva pastrarii virginitatii, actrita nu a facut amor pana in clipa in care s-a maritat.

Tim Tebow, vedeta NFL, a dezvaluit faptul ca nu are de gand sa faca dragoste pana la casatorie datorita credintei sale religioase.

Actrita Lisa Kudrow a marturisit ca nu a facut niciodata amor inainte de a se casatori cu omul de afaceri Michael Stern.

Te mai poate interesa: Cele mai scumpe virginitati. Cat au cerut fetele care si-au vandut virginitatea pe net

Imagine de Noemi-Italy de la Pixabay

Data articol: 10 februarie 2023