Ultimele

Poveste adevarata: Prostituata de lux dupa ce a fost pipaita de bunic

Poveste adevarata Prostituata de lux

Nu l-am mai vazut niciodata cu Rich, insa dupa aceasta intalnire nu m-am mai putut desprinde de site. Imi placea senzatia de a iesi la intalniri si sa fiu platita pentru asta. Mi-am programat cate un pretendent in fiecare seara a saptamanii: un avocat marti, un profesor Miercuri, un neurochirurg joi. Vineri m-am intalnit cu un inginer programator. Sexul nu era niciodata obligatoriu, totusi consideram ca era aspiratia importanta a acestor barbati. Imi placea penetrarea; era ca un exercitiu fizic. Cum, din punct de vedere emotional nu eram implicata, banii erau inlocuitorii placerii. Erau un premiu pentru consimtamantul meu. In schimb, barbatii priveau tineretea mea ca pe o fantezie.

Datorita <muncii mele> am fost capabila sa ma mut in New York dupa absolvire, unde ziua dadeam lectii de dans, iar seara ma intalneam cu barbati care ma tratau ca pe o printesa, una platita, tutusi, insa o printesa.

Intalnirile cu Sugar Daddies mi se pareau naturale, preferabile uneio casatorii de convenienta sau a unei cariere stresante.

La intalnirile cu prietenele din liceu povestile mele despre astfel de intalniri era gustate, reprezentau un moment in care uitau de job-urile lor plictisitoare de la 9 la 5. Povestea unui potent om de afaceri de 42 a carui virginitatea i-am luat-o pentru 1.000 dolari era favorita lor.

<Vinzi droguri?>, m-a intrebat tatal meu adevarat. Constient de faptul ca nu aveam nicio slujba stabila, nu intelegea de unde imi veneau banii. Ma invatase sa nu depind financiar de sotul meu, iar eu ii urmasem, intr-un fel, sfatul. Simteam ca sunt o femeie independenta, care nu este legata de niciun partener.

Intr-o zi am decis sa fac lumina in legatura cu acest capitol din viata mea. Parintii mei nu au fost incantati sa afle, insa mi-au acceptat alegerile. Dupa perioadele de depresie si tulburarile alimentare erau usurati sa afle ca eram in picioare.

<Ne dorim doar ca tu sa fii fericita>, mi-a spus mama. Bunica a fost mult mai entuziasta: <Oare de ce nu mi-o fi trecut si mie prin cap asta cand am fost la varsta ta. Aveam picioare foarte frumoase>.

Cele mai scumpe virginitati. Cat au cerut fetele care si-au vandut virginitatea pe net

Totusi, cuvintele tatalui meu m-au ranit: <Imi pare rau, insa nu pot sa fiu de acord cu ceea ce faci>, mi-a spus el.

<Tata, nu este vina ta, Nu stiu de ce fac asta. Incerc sa-mi dau seama. Insa, imi doresc sa fii mandru de mine. Imi pare rau>

<Sunt intotdeauna mandru de tine>, mi-a raspuns el. Insa eu nu simteam asta.

Trei luni mai tarziu, m-am intors in New York si nu ma mai intalneam cu nimeni. Insa fara Daddies nu stiam in ce directie sa merg. Ma simteam pierduta, lipsita de ambitie si nu aveam nicio idee despre ce vreau. Pentru mine sexul devenise cea mai buna distractie. M-am dus la un terapeut.

<De ce ar vrea o tanara tanara si educata sa faca sex pe bani?>, m-a intrebat psihologul.

<In afara banilor?>, i-am replicat eu in gluma. El nu se amuza.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 15 octombrie 2023