Ultimele

Poveste adevarata: Prostituata de lux dupa ce a fost pipaita de bunic

Relatii & Cuplu » Stiri » Poveste adevarata: Prostituata de lux dupa ce a fost pipaita de bunic
Poveste adevarata Prostituata de lux

Mai jos este povestea neromantata a unei tinere care a ales sa ofere contra cost servicii sexuale unor barbati trecuti de prima tinerete, insa foarte bogati.

„<Sunt bruneta inalta din lobby>, i-am raspuns prin sms barbatului care ma cauta din priviri in fata receptiei hotelului Ritz-Carlton. Am simtit o usoara bataie pe umar. <Arati foarte bine. Sunt Rich>.

Barbatul de 65 de ani, insa foarte bine conservat, avea alura unui om de afaceri prosper. Dupa un pahar cu martini, am mers intr-o camera. Am baut sampanie in jacuzzi apoi ne-am facut de cap.

In drum spre iesire, Rich a strecurat un plic in poseta mea. <Pentru tine, iubito>.

<Multumesc, tati>, i-am replicat eu observand ca in plic se afla un teanc generos de hartii de 100 de dolari.

L-am intalnit pe Rich prin intermediul unui site de intalniri unde barbatii batraiori dar bogati, de succes, care se intitulau, Sugar Daddies, puteau gasi tinere atractive, deschise, aka Sugar Babies. Barbatii isi publica la profil cati bani au, iar tinerele isi spun pretul lunar, in medie 3.000 de dolari.

Barbatii se bucura de compania unor fete frumoase fara sa-si faca atasamente emotionale, ca in serialul The Girlfriend Experience.

Sa revin acum la mine. Am jonglat cu 30 de barbati cu varste intre 42 si 75 de ani si am facut in jur de 300.000 de dolari. Insa am intrat in depresie, am devenit bulimica, ma simteam blocata, nemotivata mi se parea ca trebuie sa depun un efort imens chiar si sa merg. Absolvirea facultatii era aproape, imi asigurasem un job intr-un birou si sa simteam recunoscatoare mai ales daca priveai ce se intampla pe piata muncii. Insa nu-mi dadea pace intrebarea: <Cum doream sa-mi petrec viata> atat din punct de vedere profesional cat si personal.

„Ma consider un terapeut sexual”! Povestea femeii care face sex cu virgini, impotenti si persoane cu dizabilitati

In timpul facultatii am iesit rar la intalniri.

Timp de patru ani am impartit patul cu cel mai bun prieten al meu care era homosexual. El a inceput, apoi, sa guste din placerile vietii de noapte pe care le oferea orasul Boston, iar eu am inceput sa dorm din ce in ce mai des singura.

Mai in gluma, mai in serios am dat o cautare oe google cu Sugar Daddy, descoperind lumea in care barbati generosi erau dispusi sa-mi finanteze existenta.

Rich a fost primul care mi-a trimis un mesaj. In urma intalnirilor cu el primeam bani multi. I-am spus si colegului de camera cat de usor fac banii in conditiile in care el era platit cu 10 dolari pe ora ca asitent in cercetare.

Am fost uimita sa descopar ca pot fi platita pentru a imbraca o rochie frumoasa, sa beau un cocktail si sa am o conversatie, adica lucruri pe care le-as fi facut pe gratis daca ieseam cu baieti de varsta mea.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 15 octombrie 2023