Ultimele

Poveste adevarata: A vrut orgii sexuale. Dar cand visul i s-a implinit…

A vrut orgii sexuale

Eu am vrut sa incerc si altceva, dar Lisa a parut stresata de gandul ca as putea sa o las singura.

Ironia sortii: in mijlocul unei orgii eu aveam o mini-relatie. Mi-a fost greu sa o las singura, stiind ca datorita ei am ajuns aici. Am profitat, insa, de faptul ca s-a dus la baie si am pornit in explorare. Cand am atins prima oara un alt barbat mi s-a parut ca sunt agent federal nu partner sexual. Ma astepteptam sa ma napadeasca ganduri. “Oi fi homosexual?! Ba nu, sunt hetero, clar!”. Dar nu! Eu traiam parca o experienta de moarte clinica. Parca eram desprins de corpul meu si ii priveam pe ceilalti cum incearca sa ma resusciteze. Am vrut sa stiu cum se simte penisul altui barbat. Ca o caracatita cu coloana vertebrala. Parca eram la piata de peste congelat. Apoi a venit Lisa. In timp ce ea ma mangaia, ma mangaia si el. In sfarsit, ma simteam si eu la orgie.

Apoi un barbat a inceput sa urle “Ultima strigare pentru orgasm!”.

In curand muzica s-a oprit! Petrecerea s-a terminat. Cand am iesit in hol eram epuizat. As fi fumat un pachet de tigari pe tot o data. La garderoba am tras cu ochiul la ceilalti. Pareau oameni normali, banali chiar. Inauntru insa erau plini de mister. La lumina, insa, unii aveau acnee, altii burti, altii chelie. Am primit chiar un numar de telefon de la un barbat pentru servicii ulterioare.

Cand am venit la petrecere am vrut sa am parte de sex salbatic fara obligatii. Ce s-a intamplat in realitate a fost destul de simplu. Iar acum imi pun intrebari despre sexualitatea mea, despre interesul pentru Lisa si despre cum s-or spala covoarele alea.

Nu rata nici: Poveste adevarata: Cosmarul unui penis mare

Sursa: nerve.com

Foto: pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 19 mai 2023