Ultimele

Poveste adevarata: A vrut orgii sexuale. Dar cand visul i s-a implinit…

A vrut orgii sexuale

Dar cel mai mare semn de intrebare al meu era cu ce femeie ma voi duce pentru ca eram al naibii de singur.

Am intrebat cateva prietene, dar m-au refuzat imediat. Unele mi-au spus ca s-ar simti ciudat sa se stie dezbracate in preajma mea. Alta mi-a spus ca suna interesant, dar sa ma duc eu mai intai, sa vad cum sta treaba. Dupa aceea, insa, a speriat-o niste avertizari: “Nu garantam ca cineva pe care il urasti nu va fi acolo”. Iar faptul ca era posibil ca la petrecere sa fie si tatal, fratele, varul sau orice alta ruda de care sa nu stie a facut-o sa dea inapoi definitiv.

In cele din urma, chiar in ziua petrecerii, o cunostinta – Lisa – a fost de acord sa mearga cu mine. Ne-am intalnit inainte la un bar ca sa ne facem incalzirea, am vorbit despre noi, apoi am plecat spre petrecere. Simteam ca vibrez pe o alta frecventa – de orgie – ceva ce numai cainii pot simti.

Cand am ajuns la locul petrecerii si am intrat in lobby, mi s-a parut ca sunt in sala de asteptare a unui medic. Totul era rece si trist. Apoi am intrat inauntru, am imbracat niste robe oferite de organizatori. Nu vedeam nimic. Ma taram pe covor, tinand-o pe Lisa de mana. Auzeam zgomotele celorlalti facand sex. Oamenii faceau sex in fata noastra, in spatele nostru, in stanga si in dreapta. Gemenetele, murmurul si tipetele celorlarlati, zgomotul palmelor mi-au produs o erectie instant. “Se pare ca pe tine trebuie sa te iau primul”, mi-a soptit Lisa. Am inceput sa ne sarutam, dar traiam cu senzatia ca nu o sarut pe ea ci pe toti cei prezenti in sala. Ma simteam extraordinar. Gol langa o femeie pe care abia daca o cunosteam, pe un covor despre care nu imi dadeam seama cat de curat este.

Cat timp am cautat si mi-am pus prezervativul, un alt barbat o calarea pe Lisa.

Apoi a venit iubita acestuia si i-a spus “Aici erai? Te-am cautat peste tot!”. Barbatul s-a scuzat politicos si a plecat. Daca Lisa ar fi fost prietena mea, poate ca as fi fost gelos. Dar nu, eu eram incantat. Cand un alt barbat a atins-o pe Lisa, i-am ghidat mana pe corpul ei. Ma simteam Maica Tereza a sexului. Ii ajutam pe ceilalti. Dar Lisa i-a refuzat pe toti. Ea m-a vrut pe mine. M-a apucat o panica teribila. Daca terminam prea repede? M-am descurcat, totusi. M-am concentrat mai putin pe sex si mai mult pe ambient, muzica si pe luminile reflectorizante de la dispozitivele pentru prezervative. Asta a durat cam o ora, o ora si jumatate. Din cand in cand ne mai odihneam si respiram aerul inabusitor si evitam sa-mi imaginez fluidele care se puteau imprastia pe langa noi. Apoi mi-a venit in minte faptul ca foarte multi dintre cei veniti la petrecere au ramas in pereche si nu s-au aventurat in partide cu altii.

Nu rata nici: Poveste adevarata: Cum este sa traiesti cu un micropenis

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 19 mai 2023