Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 6-12 ianuarie

 

 

Balanta

Ai parte de multe provocari la job si nu stii cum sa le faci fata. Acestea iti afecteaza viata amoroasa pentru ca esti mult prea stesat ca sa iti stea gandul la sex. Ar trebui sa gasesti o modalitate prin care sa separi chestiunile legate de job cu cele amoroase.

 

 

 

Scorpion

Esti in forma maxima si profiti de toate oportunitatile care ti se ivesc in cale. Cei care formeaza deja un cuplu au parte de cateva momente tensionate, care se rezolva insa in a doua parte a saptamanii. Weekendul este electrizant atat pentru cei cuplati, cat si pentru cei singuri.

 

 

Sagetator

Comunicarea in cuplu este la culmi inalte. Te intelegi cu partenerul de viata din priviri, te simti ca intr-un basm in care veti trai fericiti pana la adanci batraneti. Lucrurile nu sunt departe de adevar, mai ales daca fiecare dintre voi se concentreaza pe dorintele celuilalt.

 

 

 

Capricorn

Esti in cautarea persoanei care sa te faca sa te simti special. Vei intalni pe cineva care pare ca are toate calitatile necesare unui partener de lunga durata. Cei care sunt deja implicati intr-o relatie de cuplu isi fac planuri pentru un weekend romantic.

 

 

 

Varsator

Nu lasa grijile de la job sa iti perturbe viata romantica. Iesi in oras, intalneste-te cu prietenii. Este foarte posibil ca la aceste iesiri sa intalnesti o persoana remarcabila. Finalul de saptamana se anunta exploziv pentru cei care au o relatie de cuplu.

 

 

 

Pesti

Intalnesti o persoana remarcabila, care are darul de a te face special. Te simti mai puternic si te bucuri de o transformare incredibila. Nici nu-ti dai seama ce ti se intampla, insa esti pe drumul cel bun. Exprima-ti frumusetea si naturaletea si asculta-ti inima.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 5 ianuarie 2014