Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 6-12 ianuarie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 6-12 ianuarie

Iata care sunt previziunile astrale din punct de vedere amoros, in saptamana 6-12 ianuarie 2014.

 

 

Berbec

Desi esti dornic sa daruiesti si sa primesti dragoste, astrele par a nu se fi aliniat ca sa ti se indeplineasca acest vis. Cel putin, nu la inceputul saptamanii. Incepand de joi, lucrurile stau ceva mai bine. Este recomandat sa nu-ti asumi riscuri inutil, mai ales daca ele contravin valorilor tale morale.

 

 

Taur

Nu este recomandat sa suferi in tacere. Fie rezolvi problema impreuna cu partenerul de cuplu, fie iesi dintr-o relatie care iti face rau. Weekendul se anunta exploziv pentru unii nativi ai zodiei, in special pentru cei care sunt implicati intr-o relatie de cuplu.

 

 

Gemeni

Cuvantul de ordine al saptamanii este actiune. Stii ce sa spui si cand sa spui pentru a-ti face partenerul de cuplu fericit. Weekendul este unul ideal pentru dragoste. Iti pui in practica fanteziile si  faci exact ceea ce persoana iubita isi doreste.

 

 

Rac

Toata saptamana iti este gandul la sex si la fanteziile tale sexuale. Este o perioada excelenta sa-ti explorezi trairile interioare. In weekend ai un aer fermecator si romantic care incanta persoana iubita. Este posibila o escapada in doi.

 

 

Leu

Inceputul de saptamana este destul de dificil din punct de vedere amoros. Te simti neinteles, insa ar trebui sa te gandesti ce ai facut tu gresit, nu ce au facut ceilalti. Atunci cand incepi sa intelegi unde este de fapt problema, lucrurile se indreapta in directia dorita de tine.

 

 

 

Fecioara

Socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, mai ales cand vine vorba despre dragoste. Saptamana aceasta nimic nu-ti iese asa cum ti-ai fi dorit. Nu trebuie decat sa faci un efort sa intelegi persoana iubita si sa nu iei toate lucrurile ca si cum ti se cuvin de drept.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 5 ianuarie 2014