Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 3-9 martie

 

Balanta

Nu esti doar tu in cuplu. Si partenerul de viata are nevoile sale. Egoismul intr-o relatie strica tot ce este frumos. Arata-ti dragostea, rasfata-ti jumatatea, apreciaza gesturile marunte pe care partenerul de cuplu le face. El incearca sa-ti atraga atentia ca are si el diverse dorinte pe care i le-ai neglijat in ultima vreme.

 

 

Scorpion

Esti foarte dragastos si iti coplesesti partenerul de viata cu complimente. Iti place sa flirtezi si il recuceresti de fiecare data cand vorbesti. Weekendul se anunta exploziv mai ales ca reusesti sa rezolvi cateva chestiuni legate de job care iti tineau mintea ocupata.

 

 

Sagetator

Ai parte de un nou inceput in viata amoroasa. Nu prea ai avut timp de partenerul de viata, insa vrei sa recuperezi timpul pierdut. Te concentrezi asupra nevoilor si placerilor lui si-l coplesesti cu atentii. Spre finalul saptamanii explorati noi oportunitati in relatia voastra.

 

 

Capricorn

O lasi mai usor cu munca si esti pregatit seara de seara pentru momente intime. Partenerul de cuplu nu poate fi decat incantat de schimbarea prioritatilor. Esti foarte serios in ceea ce priveste relatia de cuplu si iti rasfeti jumatatea cu vorbe si fapte.

 

 

Varsator

Viata amoroasa este pe cale sa se schimbe. Este posibila o intalnire cu o persoana care te intriga si de fascineaza. Ti-ai cam pierdut antrenamentul de cuceritor, insa iti vei reveni repede. Fii pozitiv si natural. Numai asa vei reusi sa dai tot ce e mai bun din tine.

 

 

Pesti

In momentul in care zici ca te-ai prins ce vrea exact partenerul de viata, ceva se schimba. Exista o lipsa de comunicare intre voi si va este greu sa va intelegeti sentimentele si nevoile. Poate ca este timpul sa petreceti mai mult timp impreuna. Va lipsesc intimitatea si afectiunea.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 2 martie 2014