Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 3-9 martie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 3-9 martie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 3-9 martie 2014.

 

Berbec

Simti un impuls romantic si vrei sa nu mai fi singur. Faci prima miscare si esti surprins sa constati ca inca mai ai “sarm” si cuceresti cu usurinta. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, reusesti sa-i faci surprize placute partenerului de viata. Capitolul “flirt” este unul dintre preferatele tale si chiar excelezi.

 

 

Taur

Esti prudent si abordezi partenerul cu mult tact. Vrei sa spui ce ai pe suflet si dai dovada de multa naturalete . Reusesti sa-l faci sa inteleaga care sunt sentimentele tale, cum vrei sa evolueze relatia voastra. Weekendul se anunta exploziv, incarcat de emotii fierbinti.

 

 

Gemeni

Esti indragostit si simti ca poti atinge stelele cu degetele. Impreuna cu partenerul de viata petreci clipe minunate in oras. Spre sfarsitul saptamanii, atmosfera romantica poate avea de suferit din cauza geloziei.

 

 

Rac

Ti se pare ca ai mai trecut odata prin aceasta experienta. Simti ca viata ti se repeta si ca ai mai facut candva aceste greseli. Fa un pas inapoi si gandeste-te. Ca sa obtii rezultate diferite, trebuie sa actionezi diferit. Marturiseste-ti sentimentele, spune adevarul, fii deschis si vei avea de castigat.

 

 

Leu

Esti foarte simpatic si chiar obisnuiesti sa faci glume pe seama ta. In urmatoarele zile, vei avea parte de un puzzle amoros si nu stii ce sa faci in continuare. Iti lipseste, parca, o piesa si nu poti avea o imagine de ansamblu. Prietenii te ajuta sa iti clarifici gandurile, pentru ca esti foarte confuz in ceea ce priveste viata sentimentala.

 

 

Fecioara

Te concentrezi mai mult pe munca in aceasta saptamana. Spre finalul ei, insa, incepi sa-i acorzi atentie si partenerului de viata. Iesiti la cumparaturi, la o cina romantica. Este foarte posibil sa ai cateva probleme de comunicare cu partenerul de viata, insa lucrurile se vor rezolva.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 2 martie 2014