Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 23-29 iunie

Balanta

Esti irascibil si faci foarte des crize de nervi din motive prostesti. Atentie ca starea de dispozitie proasta sa nu-ti strice relatia de cuplu. Esti predispus la accidente din cauza neglijentei.

 

Scorpion

Traversezi o perioada tensionata, in care simti ca ceea ce vrea partenerul de la tine nu este in concordanta cu trairile si nevoile tale interioare. Nu esti dispus sa faci niciun compromis. Te retragi in tine, esti tacut si ganditor. Evita sa iei hotarari definitive in aceasta perioada.

 

Sagetator

Relatiile cu persoanele de sex opus sunt intense. Ai un apetit sexual crescut si te poti infuria daca partenerul de viata nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Atentie sa nu cedezi ispitei si sa iti strici relatia de cuplu.

 

Capricorn

Iti faci socoteli si planuri sa iti rearanjezi “cuibusorul de nebunii”. Simti nevoia unui aer proaspat in dormitor, care sa-ti revigoreze si viata amoroasa. In plus, iti cumperi haine voi, iti schimbi coafura, pentru a aduce ceva nou in relatie si a iesi din rutina.

 

Varsator

Traversezi o perioada pozitiva, in care iti atingi toate obiectivele, iar asta iti da incredere de sine. Lucru care se vede si in dormitor. Esti plin de viata si creativ.

 

Pesti

In viata ta apar persoane care vor deveni foarte importante si care te vor influenta pozitiv. Aceste reasezari in viata profesionala vor fi benefice si vietii amoroase. Fiind mai putin tensionat iti vei putea concentra intreaga atentie pe partenerul de viata.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22 iunie 2014