Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 23-29 iunie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 23-29 iunie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 23-29 iunie 2014.

 

 

Berbec

Te bucuri de un magnetism special in relatiile cu toate persoanele din jurul tau. In plan sexual, exista o intensificare a sentimentelor fata de persoana iubita, ai nevoie de o mai multa apropiere. Iti exprimi cu usurinta si cele mai interioare trairi.

 

Taur

Dragostea, relatia cu partenerul de cuplu sunt capitole la care excelezi in aceasta saptamana. Te simti radiant si atragator, iti inconjori persoana iubita cu caldura. Daca esti singur, o noua relatie amoroasa se prefigureaza, gratie felului tau de a fi.

 

Gemeni

Esti puternic, plin de vitalitate si esti dornic sa accepti noi provocari. Rezvolarea unor probleme dificile la birou iti da aripi si timp sa te gandesti la relatia de cuplu. Te dedici total partenerului de viata. Dai dovada de incredere de sine.

 

Rac

Te simti obosit si lipsit de energie. Epuizarea fizica te face nervos si agresiv. Nu esti in toane bune, iar daca nu esti atent la vorbele pe care le spui, s-ar putea sa ranesti persoanele pe care le iubesti.

 

Leu

Simti o dorinta acuta sa socializezi, sa fii prietenos. Iti programezi tot felul de intalniri, mergi la petreceri. Faptul ca te recreezi este foarte bun, ai grija insa, sa iti incluzi in toate aceste planuri si persoana iubita. Altfel se va simti neglijata.

 

Fecioara

Dai o mai multa importanta sentimentelor si nevoilor tale emotionale. Iti pui sufletul pe primul plan si nu mai vrei sa te concentrezi pe lucruri care nu tin de suflet. Petreci timp alaturi de familie si persoana iubita.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22 iunie 2014