Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 23 – 29 decembrie

Balanta

Nu esti in cea mai buna forma. Ridici bariere emotionale prin care nu mai poate patrunde nici macar partenerul de cuplu. Te plangi ca n-ai suportul persoanei iubite, insa nici nu o lasi sa-ti cunoasca trairile.

 

 

Scorpion

Ai de luat niste decizii importante alaturi de partenerul de viata. Pentru asta e nevoie de multa comunicare, de multa empatie si de redefinirea sentimentelor fiecaruia. De ceea ce doriti amandoi depinde viitorul relatiei voastre.

 

 

Sagetator

Problemele financiare se rezvolva ca prin minune si te simti mult mai in siguranta. Gandurile tale se indreapta acum catre familie si catre partenerul de viata pe care l-ai cam neglijat din pricina grijilor pentru bani.

 

 

Capricorn

Atragi privirile persoanelor de sex opus ca un magnet, insa esti destul de ezitant in decizii. Nu stii daca sa faci vreun pas inspre persoana pe care o indragesti sau nu. Pentru ca esti nehotarat, viata ta amoroasa nu este pe cele mai inalte culmi. Cel mai bine ar fi sa iti asculti inima.

 

Varsator

Simti nevoia sa fii singur, sa iti analizezi gandurile pentru a putea lua hotarari asupra viitorului tau. Te-ai saturat sa zbori din floare in floare si vrei sa te asezi la casa ta, numai ca iti este destul de greu sa iti gasesti jumatatea, pentru ca nu stii ce vrei.

 

 

Pesti

Vrei sa fii alaturi de prietenii tai pe care i-ai cam neglijat in ultima vreme. Chiar daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, asta nu inseamna ca nu te mai poti intalni cu vechii tai amici, fie singur, fie alaturi de persoana iubita.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22 decembrie 2013