Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 23 – 29 decembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 23 – 29 decembrie

Afla ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 23-29 decembrie 2013.

 

 

Berbec

Te simti cel mai bine cand cineva are nevoie de tine. Traversezi o perioada armonioasa in cuplu, in care comunicarea este la nivel inalt. Fii atent la detalii si evita situatiile in care devii prea critic.

 

 

Taur

Evita deciziile definitive, s-ar putea sa nu le iei in deplina cunostinta de cauza. Mai lasa-ti o portita pentru situatiile in care este nevoie “sa dregi busuiocul”. Viata sentimentala este pusa pe locul doi din pricina grijilor pentru bani.

 

 

Gemeni

Rezolvi problemele materiale si astfel ai timp pentru viata amoroasa. Trebuie insa sa depui un efort destul de mare sa-i faci pe plac partenerului de viata. In ultima vreme l-ai neglijat foarte mult, iar acum suporti consecintele.

 

 

Rac

Iti rezervi timp si pentru viata amoroasa, iar partenerul este mai mult decat incantat de atentia pe care i-o oferi. Cu toate acestea, spre finalul saptamanii te duci cu gandul la o veche relatie si chiar esti tentat sa calci stramb.

 

Leu

Esti mai atent la emotiile tale si la mesajele pe care le transmiti persoanei iubite. Este indicat sa ai putina grija si la capitolul sanatate, intrucat nu te poti bucura de o viata amoroasa corespunzatoare, daca nu esti in plina forma fizica.

 

 

Fecioara

Dai dovada de multa creativitate in dormitor, iar partenerul de viata nu poate fi decat incantat. Esti mai sensibil si mai atent la nevoile celorlalti, iar viata de familie se imbunatateste simtitor.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22 decembrie 2013