Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 21-27 octombrie

Balanta

Petreceri dupa petreceri, nopti pierdute, viata haotica… Ar trebui sa iei in calcul si faptul ca excesul de orice dauneaza grav sanatatii. Fa o pauza de cateva zile pentru a te odihni si a-ti restabili prioritatile in viata intima.

 

 

Scorpion

Se anunta o saptamana conflictuala si ar fi bine sa fii pregatit sa ocolesti orice turbulenta. Nu te lasa purtat intr-un joc al intrigilor din care nu ai nimic de castigat. Este posibil ca prin aceasta tactica sa cazi in gratiile unei persoane de sex opus care tie iti place foarte mult.

 

 

Sagetator

Comunicarea este buna, dar actiunea este perfecta. Cuvintele pot fi de prisos, daca nu exista si fapte care sa le dovedeasca. Arata-i persoanei iubite care sunt intentiile tale si lasa faptele sa termine ceea ce au inceput cuvintele.

 

 

Capricorn

Te gandesti la o escapada romantica in care sa te reconectezi cu partenerul de cuplu. Te imaginezi la brat cu persoana iubita pe carare de munte, respirand aer curat si bucurandu-va de natura si de prezenta celuilalt. Sfarsitul saptamanii poate fi relaxant si plin de iubire.

 

 

Varsator

Incepi sa iti amintesti de relatiile trecute, de unele sa fii bucuros ca ai scapat, pe altele sa regreti ca le-ai pierdut. Desi o analiza a greselilor iti poate contura succesul unei relatii viitoare, inceteaza sa traiesti in trecut. Daca ceva a mers prost, asta nu inseamna ca toate vor fi la fel.

 

 

Pesti

Ai o dispozitie romantica, faci cadouri, cumperi flori, flirtezi. Toate acestea vor contribui la intarirea relatiei de cuplu si la depasirea unor momente de tensiune. Se anunta o saptamana plina de iubire.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20 octombrie 2013