Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 21-27 octombrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 21-27 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 21-27 octombrie 2013.

 

 

Berbec

Incepi sa te simti dezavantajat de o relatie. Ti se pare ca esti pe post de “roata de rezerva” si ca partenerul te cauta doar cand nu are altceva mai bun de facut. Este timpul sa lamuresti problema si sa iei deciziile in consecinta. Evita cuvintele dure, ca sa nu le regreti mai tarziu.

 

 

Taur

Esti macinat de gelozie si nu mai gandesti. Esti irational, ai un comportament haotic care poate afecta relatia de cuplu. Discuta cu partenerul de viata pentru a sti daca ai sau nu motive reale de gelozie. Iar daca toate lucrurile se petrec doar in capul tau, este timpul sa-ti revii. Gelozia poate ruina foarte usor o relatie.

 

 

Gemeni

In aceasta saptamana ai suflet de artist. Esti inspirat de natura, de oameni, esti tandru si dragastos. Esti intr-o dispozitie extrem de senzuala, pregatesti cine romantice, iti rasfeti partenerul de cuplu. In dormitor esti creativ si indraznet.

 

Rac

Ai o viata sociala activa, te intalnesti cu multe persoane de sex opus. Esti glumet, natural si cuceresti multa lume. Cu toate acestea, pare ca nimeni nu se ridica la nivelul standardelor tale. Spre finalul saptamanii insa, exista sanse ca cineva sa-ti starneasca interesul. Ai fi in stare de orice ca sa te placa.

 

 

Leu

Mandria nu face casa buna cu dragostea. Fie renunti la mandrie, fie renunti la romantism. Chiar crezi ca poti sa ai tot timpul dreptate? Sunt momente cand este indicat sa mai lasi si de la tine daca vrei ca o relatie sa aiba un curs bun.

 

Fecioara

Gusturile tale sunt ghicite de o persoana de sex opus care te invita la cina. Iti prepara ceva special, care te incanta din toate privintele. Sunt sanse mari ca aventura gastronomica sa se finalizeze in dormitor.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20 octombrie 2013