Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 17-23 februarie

 

Balanta

Lucrurile marunte conteaza mai mult decat crezi. Nu te concentra foarte mult pe cat de scumpe sau ieftine sunt. Valoarea materiala a unora dintre ele este absolute nesemnificativa. Intr-o relatie conteaza sentimentele, timpul petrecut impreuna, asa ca fii proactiv in acest sens.

 

 

Scorpion

Esti foarte atent si pasional, te simti in deplina armonie cu partenerul de cuplu. Vorbiti despre virusile si idealurile voastre si tintiti impreuna spre implinirea lor. Weekendul se anunta foarte fierbinte, mai ales ca toata saptamana ai mentinut “aprinsa” flacara.

 

 

 

Sagetator

Iti manifesti independenta cu varf si indesat, este usor morocanos, si chiar manifesti o lipsa de onestitate. Realizezi, insa, in scurt timp ca nu acestea sunt ingredientele unei relatii de cuplu reusite. Incepand de joi schimbi “directia” si iti indrepti intreaga atentie spre satisfacerea placerilor partenerilor.

 

 

Capricorn

Ajungi la concluzia ca afacerile nu-ti aduc chiar atat de multe satisfactii precum viata intima si atunci dragostea ajunge prima in lista de prioritati. Esti romantic si dragastos, ai energie si imaginatie pentru o saptamana de vis. Partenerul va fi incantat.

 

 

Varsator

Nu iti scapa nimic. Fiecare detaliu il analizezi si iti faci tot felul de scenarii. Te pregatesti intens pentru o intalnire amoroase si vrei ca totul sa iasa perfect. Ai convingerea ca de aceasta relatie depinde fericirea ta si nu vrei sa dai gres. Este in regula sa vrei sa iasa totul perfect, insa daca esti prea rigid s-ar putea sa obtii fix contrariului.

 

 

Pesti

Ai ajuns la concluzia ca ai facut prea mult timp ce au vrut altii si nu ce vrea inima ta. Iti urmezi instinctul si iei decizii intelepte. Increderea in tine si in partenerul de viata este cuvantul cheie al saptamanii. Fara ele nu poti ajunge la nivelul de intimitate in relatie la care doresti.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16 februarie 2014