Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 17-23 februarie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 17-23 februarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 17-23 februarie 2014.

 

 

Berbec

Dragostea este ultimul lucru la care te gandesti la inceputul acestei saptamani. Ai in cap multe alte lucruri. Incepand de joi, insa, incepi sa acorzi atentie si persoanei iubite. Ai inspiratie si reusesti sa-ti surprizi de fiecare data partenerul de viata. Sfarsitul de saptamana se anunta incendiar.

 

 

Taur

Toata saptamana este incitanta. Si parca orice situatie in care te afli are o conotatie explicita. Partenerul de viata stie pe ce butoane sa apase ca sa te excite. Joi si vineri traiesti momente de maxima intensitate emotionala.

 

 

Gemeni

Dragostea pluteste in aer si te simti minunat. Te simti sexy, iar aceasta atitudine ii starneste pofte nebanuite si partenerului de cuplu, nu numai tie. Totul merge de minune, insa unele lucruri pot fi date peste cap de faptul ca te grabesti exagerat de mult.

 

 

Rac

Ai grija de viata amoroasa in cele mai mici detalii. Nu iti scapa nimic. Pregatesti totul de la cel mai senzual zambet, pana la sel mai sexy SMS. Partenerul de viata este incantat de toata atentia pe care o primeste din partea ta.

 

 

Leu

Dragostea nu este un joc de strategie ca sa-ti asezi tacticos piesele pe “campul de lupta”. Sentimentele adevarate si sinceritatea sunt piesele de rezistenta intr-o relatie de lunga durata. Iti poti planifica intalnirile, insa nu si sentimentele.

 

 

Fecioara

Acesta saptamana este una meditativa. Unde va duce viata ta? Ai o multime de lucruri de investigat si nu fii 100% sigur ca totul va fi exact asa cum iti doresti tu. Cu toate acestea, te poti bucura de multe lucruri marunte.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16 februarie 2014