Ultimele

Horoscopul sexual al anului 2014

Horoscop sex 2014:  Balanta

Ai nevoie de un partener de cuplu pentru a te simti complet. Pentru tine viata inseamna familie. Te incanta sa ai grija de altii, sa le oferi protectie si placere. Te bucuri de multa charisma sexuala anul viitor si te vei folosi de ea la maximum pentru a fi alaturi de o persoana de care te simti atras. In partidele de sex folosesti tot felul de artificii romantice: parfumuri, lumanari, masaj.

 

Horoscop sex 2014:  Scorpion

Esti un amant sofisticat. Pentru tine sexul este o chestiune foarte serioasa, precum si o oportunitate mistica de a explora emotiile. Atunci cand esti indragostit, gandurile tale sunt in totalitate indreptate catre partener. Nu te indragostesti foarte usor pentru ca esti in cautarea sufletului cu adevarat pereche. Ai multe accese de gelozie anul viitor.

 

Horoscop sex 2014:  Sagetator

Te implici in relatii spontane si extrem de pasionale. Dorinta ta de libertate este la cote inalte si nu vrei sa fii constrans din niciun punct de vedere. Insa atunci cand esti indragostit ceri de la partener din ce in ce mai mult. Desi este posibil sa intampini cateva probleme in viata amoroasa, cu tact le vei depasi. Pentru cei cuplati se intrevad cateva tentatii de a calca stramb, insa firea lor loiala ii impiedica sa insele.

 

Horoscop sex 2014:  Capricorn

Desi esti in plina forma, iar dorintele sexuale te stapanesc de-a dreptul, preferi sa astepti partenerul ideal. Iei dragostea foarte in serios si nu te avanti in relatii sexuale riscante. Pentru cei singuri se intrevad  sanse de a gasi marea dragoste in 2014, iar cei implicati intr-o relatie de cuplu se bucura de o viata exuala la cote inalte, iar relatia se consolideaza, fiecare aratandu-si sentimentele profunde fata de partener.

 

Horoscop sex 2014:  Varsator

Nu sunt sanse sa intalnesti marea dragoste anul acesta, desi visezi in continuare la sufleteul pereche. Vrei ca langa tine sa se afle o persoana care sa ti se potriveasca, alaturi de care sa duci o viata perfecta. Pana sa gasesti persoana potrivita, insa, te bucuri de libertate si actionezi fara sa tii cont de parerea celor din jurul tau.

 

Horoscop sex 2014:  Pesti

Pentru tine dragostea si sexul inseamna acelasi lucru. Esti seducator si romantic si intre tine si persoana iubita nu exista nicio granita. Consideri ca sunteti una si aceeasi persoana, uniti prin dragoste si sex. Partea buna este ca esti vesnic indragostit si devotat trup si suflet. Partea proasta e ca te iluzionezi prea repede si ceea ce parea a fi marea dragoste se dovedeste a fi doar un foc de paie.

© Anastasia Popova | Dreamstime.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29 decembrie 2013