Ultimele

Horoscopul sexual al anului 2014

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al anului 2014

Vrei sa afli cum va arata viata ta sexuala anul viitor? Iata care sunt predictiile astrale pentru 2014.

 

Horoscop sex 2014:  Berbec

Anul viitor nu vei astepta sa faca altii prima mutare. Iti place ceva, te duci si ceri, te duci si iei. Te bucuri de un nivel de energie ridicat si te vei bucura de partide de sex scurte si intense, concentrate mai mult pe placerea ta decat pe cea a partenerului. Daca te indragostesti, iti exprimi clar si deschis sentimentele, devii pasional si atent si la dorintele partenerului.

 

Horoscop sex 2014:  Taur

Natura pasionala si dorinta permanenta de sex sunt dominatoare si in 2014. Te incanta oamenii frumosi si locurile exotice, emani senzualitate, ai un libido crescut, insa eziti in a face prima mutare. Desi dorinta sexuala este la cote inalte, nu te aventurezi in relatii riscate si astepti persoana potrivita. Cei care sunt angajati intr-o relatie isi consolideaza sentimentele reciproce.

 

Horoscop sex 2014:  Gemeni

Esti intr-o cautare continua de noi senzatii, noi placeri. Comunici mult, iar sexul este pentru tine o activitate intelectuala. Vrei sa discutii despre sentimente, cu toate acestea intampini dificultati in a intelege si accepta si punctul de vedere si sentimentele celorlalti. Poti fi chiar insensibil, uneori, fata de nevoile partenerului de cuplu. Pentru a rezolva problema trebuie sa-ti dezvolti abilitatea de a asculta.

 

Horoscop sex 2014:  Rac

Simti o nevoie puternica de a ocroti pe cineva. Atunci cand faci sex esti concentrat pe ce simte partenerul, vrei sa-l alinti, sa ai grija de el. Partenerul de viata se bucura de toata atentia ta, ii trimiti flori, inimioare. Totul bine si frumos pana la un punct, cand devii foarte posesiv si gelos. Vrei ca partenerul tau sa nu isi petreaca timpul cu altcineva, prieteni sau rude, ci doar cu tine.

 

Horoscop sex 2014:  Leu

Vei fi din nou in centrul atentiei, asa cum iti si doresti, de altfel. Anul viitor dai dovada de multa pasiune si ai multe cerinte din punct de vedere sexual. Te bucuri de o stima si o incredere de sine la cote inalte, esti plin de vitalitate si emani putere sexuala, care atrage in jurul tau persoanele de sex opus fara sa depui prea mult efort.

 

Horoscop sex 2014:  Fecioara

Esti in cautarea perfectiunii personale, esti meticulos si timid, insa un bun companion. Te bucuri de multa senzualitate si dorinte carnale si te implici in relatii sexuale fara sa fi purtat de sentimente romantice. Cei care sunt implicati intr-o relatie amoroasa sunt fideli si iubitori, si isi dau toata silinta sa isi satisfaca partenerul de viata din toate punctele de vedere.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29 decembrie 2013