Ultimele

Cele mai noi mituri despre sex. Ce e adevarat si ce e fals

mituri noi despre sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - love-1731755_1920

Imbratisarea poate imbunatati viata sexuala

Adevarat

Datorita oxitocinei, hormonul eliberat cand oamenii se iau in brate, imbratisarea are un impact pozitiv asupra vietii sexuale. Studiile au aratat ca imbratisarea unei femei timp de 20 de secunde ajuta la eliberarea oxitocinei care o face sa se simta mai bine si intareste legaturile dintre voi.

Unii barbati cred ca sexul este diferit fata de alte apropieri fizice, insa nimic nu este mai putin adevarat. Sunt la fel. Obisnuieste-te sa iti imbratisezi, saruti, dragalesti sotia in timpul zilei. Si vei descoperi cu uimire ca viata voastra sexuala se va imbunatati.

Chiar conteaza marimea? 6 mituri despre sex pe care le poti uita

Barbatii si femeile care se iubesc cu adevarat ajung intotdeuna la orgasm in acelasi timp

Fals

De fapt acest lucru se intampla atat de rar incat nu ar trebui sa va propuneti ca obiectiv orgasmul simultan. Cel mai bine este sa luati lucrurile pe rand. Asadar, concentreaza-te mai intai pe sotia ta, sa ajunga ea la climax si apoi se va ocupa ea de tine. In acest fel amandoi veti fi fericiti.

O viata sexuala grozava are nevoie de planificare

Adevarat

Mai ales acum cand oamenii sunt din ce in ce mai ocupati. Este adevarat, totusi, ca sexul spontan este grozav, insa daca nu ai parte de actiune in dormitor pe atat de des pe cat ti-ai dori atunci nu astepta doar ca lucrurile sa se schimbe in bine. Planifica un weekend plin de sex. S-ar putea ca asteptarea sa creasca dorinta atat pentru tine cat si pentru sotia ta.

Sursa: webmd.com

foto: Pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12 septembrie 2023