Ultimele

Chiar conteaza marimea? 6 mituri despre sex pe care le poti uita

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Chiar conteaza marimea? 6 mituri despre sex pe care le poti uita
Chiar conteaza marimea - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - person-3374126_1920

Cand vine vorba despre sex niciodata nu le stii pe toate. Tot timpul mai ai cate ceva de invatat. Dar sunt atat de multe informatii despre sex incat nici nu stii pe care sa le mai crezi si pe care nu.

Iata 6 mituri despre sex pe care ar fi bine sa nu le mai crezi, pentru linistea ta.

Mitul despre sex #1: Marimea conteaza

Indiferent cat de mare sau mica ti-e barbatia, sunt atat de multe alte modalitati de a-ti satisface sotia, incat nu trebuie sa te ingrijorezi despre acest aspect. Iar daca si sotia ta e multumita de dotarile tale, de ce ti-ai mai face tu griji?! Doar din ego? Renunta, pentru linistea ta.

Mitul despre sex #2: Pozitia misionarului este plictisitoare

Sa fie oare adevarat? Multi ar spune ca da, mai ales ca din filmele pentru adulti aceasta pozitie lipseste cu desavarsire. Dar pozitia misionarului nu este inclusa in filmele XXX nu pentru ca este plictisitoare, ci pentru ca este mai greu de filmat! De fapt pozitia misionarului este cea mai simpla de practicat intrucat nu solicita foarte mult efort din partea partenerilor, deci poate fi prestata minute intregi, chiar si cateva ore daca aveti antrenament.

Mitul despre sex #3: Femeilor le place “deasupra”

Barbatilor le place ideea ca femeile sa-i domine si chiar isi inchipuie ca si femeile sunt innebunite dupa aceasta pozitie. Dar nu este mereu chiar asa. Este adevarat ca pentru variatia vietii sexuale este in regula, insa, in realitate, femeile nu pot obtine un orgasm vaginal cu adevarat satisfacator decat daca stau pe spate sau pe burta. Asa ca, daca simti ca sotiei tale nu-i place pozitia aceasta in mod deosebit, ar fi mai bine sa o scoateti din “ritual”. Sau macar din cand in cand.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 8 mai 2024