Ultimele

Cele mai bizare vise erotice si semnificatia lor

Cele mai bizare vise erotice

Inseli

Iti inseli partenera in vis? Nu-ti face griji, visele nu prezic viitorul asa ca nu ar trebui sa te simti vinovat. Totusi, ceva lipseste in relatia de cuplu, iar nevoile tale nu sunt satisfacute. Fa-ti timp si examineaza diverse aspecte ale relatiei, inclusib intimitatea si nevoile si dorintele tale.

Esti inselat

Multi oameni au un cosmar cum ca ar fi inselati de jumatatile lor. „Visul in care sotul/sotia se culca cu altcineva sugereaza ca te-ai pacalit singur si ca este momentul sa ai mai multa incredere in tine si in abilitatile tale”, a explicat psihologul Ian Wallace.

Totodata, visul poate fi manifestarea resentimentelor care te incearca sau poate ca esti paralizat de ideea ca ai putea fi parasit.

Fetisuri

Visul este locul in care iti poti indeplini toate fanteziile sexuale pe care nu le poti pune in practica – orgii, BDSM etc.

Homosexualitate

Esti barbat heterosexual si visezi ca ai o aventura cu un alt barbat? Actul erotic este de fapt despre calitatile nonfizice ale persoanei respective. Poate ca este momentul sa devii mai creativ, mai intelegator, mai bun.

Daca esti femeie si visezi ca te culci cu o alta femeie pe care o cunosti in viata reala, probabil ca intre voi exista o legatura emotionala puternica, iar mesajul visului este sa adopti si tu calitatile pe care le admiri la persoana respectiva.

Sursa: thefrisky.com

foto: pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 14 martie 2023