Ultimele

Cele mai bizare vise erotice si semnificatia lor

Relatii & Cuplu » Stiri » Cele mai bizare vise erotice si semnificatia lor
Cele mai bizare vise erotice

Ai avut vreodata vise erotice? Te-ai intrebat care este semnificatia lor? Iata, mai jos, cele mai bizare vise erotice ca si mesajul pe care il poarta.

Incest

Da, incestul este imoral, insa nu poti controla ce visezi in timp ce dormi. Visele sexy cu unul din membrii familiei sunt destul de intalnite insa asta nu te transforma intr-un pervers.

„De fapt este dorinta de a te conecta mai puternic cu persoana care iti apare in vis. Poate ca in ultima vreme ai neglijat-o, ori poate ca v-ati certat. Este timpul  sa analizezi mai bine relatia respectiva”, a punctat Gina Florio for Hello Giggles.

Te mai poate interesa: Interpretare vise: Ce iti dezvaluie visele erotice

Aventura cu un necunoscut

Este unul dintre cele mai intalnite vise erotice. Persoana misterioasa nu este sufletul tau pereche.

„Misteriorul amant este de fapt personificarea calitatilor pe care le asociem cu un anumit gen”, a explicat Candice Jalili pentru Elite Daily.

Spre exemplu daca esti femeie, iubitul din vis va avea caracteristicele masculine pe care tu le consideri importante (hotarare, forta, incredere in fortele proprii etc).

„Este timpul sa constientizezi energia masculina sau pe cea feminina care exista in interiorul tau. Accepta aceste calitati opuse ale personalitatii tale asa cum cele doua corpuri s-au contopit in visul tau”, a incheiat Jalili.

Amorul cu fosta

Daca visezi ca faci sex cu fosta iubita nu inseamna ca vrei sa te impaci cu ea. Visul iti transmite ca mai ai unele sentimente pentru ea, insa nu este vorba neaparat de iubire. Pot fi emotii nerezolvate (gelozie, suparate etc) sau poate ca relatia voastra nu s-a incheiat in mod oficial.

Citeste si: Semnificatia viselor erotice. Ce inseamna cand visezi ca faci sex cu un coleg

Penis si vagin

Daca un membru tare face parte din visul tau, inseamna ca atunci cand esti treaz nu incerci sa eliberezi furia care te macina. Ar putea fi vorba despre faptul ca nu ai spus ce aveai pe suflet intr-o conversatie, ca esti frustrat la job ori alte comportamente agresive pe care ti le suprimi.

Daca penisul este flasc inseamna ca incerci sa ignori anxietatea, frustrarea sau supararea pe care le simti.

Daca visezi femei topless, semnificatia difera in functie de context: poate insemna si ca simti nevoia sa faci amor sau, dimpotriva, ca ai nevoie de grija, de atentie si afectiune.

Aparitia unui vagin in vis poate semnifica lucruri diferite. Printre ele nevoia de a-ti analiza sentimentele, lipsa de comunicare in toate relatie sau chiar ca trebuie sa-ti rezolvi problemele legate de imaginea de sine.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 14 martie 2023