Ultimele

Cele mai bizare 7 recorduri sexuale

Relatii & Cuplu » Stiri » Cele mai bizare 7 recorduri sexuale
Cele mai bizare 7 recorduri sexuale

Recordurile, de orice fel, atrag atentia asupra lor. Tocmai de aceea si exista celebra Guinness Book. Este in natura umana dorinta de a fi „cel mai” sau „cea mai” intr-o anumita privinta. In acelasi timp insa, recordurile sexuale mai bizare despre care vorbim mai jos, s-ar putea sa nu se regaseasca in Guinness Book.

1. Cel mai mare penis din lume

Recordul oficial al celui mai mare penis din lume a fost realizat de catre Dr. Robert Dickinson, in prima jumatate a secolului XX si este de 34 cm in lungime si 16 cm in circumferinta. Insa actualul performer este Jonah Falcon din Brooklyn, SUA. Penisul sau masoara 24 cm in stare flasca si 34.3 cm in erectie.

2. Cea mai lunga distanta pentru un jet de sperma

Horst Schultz este recordmanul in domeniu cu peste 6 metri. De asemenea, el detine recordul si pentru cea mai rapida sperma, cu o viteza de 75.63 km/ora.

3. Cea mai batrana prostituata

Prostitutia este recunoscuta drept cea mai veche meserie din lume. In acelasi timp, insa, cea mai batrana prostituata a fost inregistrata in China. Femeia, in varsta din 82, supranumita Bunica, este, potrivit estimarilor autoritatilor, cea mai in varsta prostituata din lume. Ciu a intrat in business cu aproximativ 40 de ani in urma, dupa ce barbatul cu care a fost maritata timp de 20 de ani a murit. Femeia continua sa-si faca meseria, insa tariful este cu 10-20% mai mic decat alte prostituate.

4. Cea mai mare orgie sexuala

problemesex.ro - orgie -recorduri sex

Japonezii au inregistrat cu succes un nou record mondial – 250 de barbati si 250 de femei au facut sex in acelasi loc, in acelasi timp. Orgia a avut loc intr-un bordel si o echipa profesionista a inregistrat evenimentul. Partidele de sex si pozitiile s-au desfasurat dupa o coregrafie, astfel incat toate cuplurile se miscau la sincron.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10 august 2019