Ce spune felul in care mananci despre modul cum faci sex

29 noiembrie 2023,
Vizualizari: 12.476, 1 azi
Ce spune felul in care mananci despre cum faci sex

Se spune ca esti ceea ce mananci. Dar si felul in care mananci este important. Mai ales ca poate spune cate ceva despre tine, chiar si in ceea ce priveste aptitudinile sexuale. Urmeaza 8 categorii de barbati „deconspirati” la pat de maniera in care manance.

1. Meticulosul

Barbatul meticulos vrea sa faca totul ca la carte. Menirea lui este sa aduca placere. In dormitor si in afara lui, meticulosul cauta perfectiunea. Si se va stradui sa o atinga. Nu se va opri pana cand partenera nu va ramane fara aer.

2.  Maratonistul

Nu conteaza ce mancare e, numai sa fie. Telul lui este ca bata recorduri. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, pentru a trece la urmatorul „proiect”. Din pacate insa, in graba lui, maratonistul ramane fara „baterii” si nu prea mai are cu ce sa le reincarce.

Cum sa folosesti mancarea cand faci sex

3. Mofturosul

Barbatii care fac nazuri la mancare pot fi inhibati. Daca are o lista lunga de alimente pe care nu le poate consuma, sunt sanse foarte mari sa aiba o „alergie” si la capitolul stimulare orala.

4. Barbarul

Iubitului tau ii place sa infulece mancarea dintr-o inghititura. Inseamna ca are probleme cu explorarea savorilor. In pat va fi la fel. Va trece cu vederea ca mai ai si tu nevoie de placere.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole