Ce vor femeile? Dar barbatii? Iata pozitiile sexuale preferate ale tinerilor

25 martie 2020,
Vizualizari: 3.858, 1 azi
pozitiile sexuale preferate ale tinerilor

Sunt putine pozitiile din care poti alege cand este vorba despre atingerea punctului G. Insa cei mai multi dintre oameni au tendinta de a avea un numar limitat de pozitii pe care le rotesc in functie de ce doresc pe moment. Aceasta este concluzia la care au ajuns realizatorii sondajului Condoms Millennial Sex Survey. Esantionul a fost alcatuit de 2.814 femei si 2.302 barbati cu varste intre 18 si 34 de ani care au fost chestionati in legatura cu vietile lor sexuale. S-a descoperit ca la aceasta categorie de varsta pozitia favorita este pe la spate.

Spre surprinderea sociologilor pozitia mai picanta a depasit pozitia misionarului (considerata mai romantica), care a ocupat locul a doilea. Podiumul a fost incheiat cu femeia deasupra.

Deloc neobisnuit, barbatii care au participat la sondaj prefera pozitia pe la spate in defavoarea pozitiei misionarului, in vreme ce femeile au pus pozitia misionarului pe primul loc si pozitia pe la spate pe locul secund.

Femeia deasupra a fost votata pe locul trei in topul peferintelor atat al femeilor cat si al barbatilor.

In mod clar exista beneficii ale tuturor celor trei pozitii: pe la spate poate fi cu adevarat fierbinte mai ales cand exista starea de spirit potrivita (iar clitorisul poate fi stimulat de catre barbat, femeie sau cu o jucarie sexuala). Ocupanta locului doi are un potential romantic imens, in vreme ce atunci cand femeia sta deasupra exista o multime de oportunitati pentru stimularea clitoriala.

Chiar daca ai o pozitie favorita, este important sa-ti amintesti ca varietatea este condimentul vietii – ceea ce inseamna ca nu ar fi deloc rau sa folosesti toate aceste pozitii in dormitor.

Sursa: womenshealthmag.com

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole