Ultimele

7 pozitii adorate de femei, pe care nu le-ai incercat inca

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 7 pozitii adorate de femei, pe care nu le-ai incercat inca
pozitii sexuale aproape imposibile

Vrei sa ai o viata sexuala plina de multumire? Atunci trebuie sa afli care sunt pozitiile care le innebunesc pe femei si prin intermediul carora ai cele mai mari sanse sa le aduci la orgasm.

Iata, prin urmare, care sunt pozitiile pe care ar trebui sa le incerci daca visezi sa-ti aduci iubita/sotia pe culmile placerii.

1. Numarul 8

Aceasta pozitie ii dubleaza ei placerea orgasmica: miscarile circulare ale penisului innebunesc vaginul iubitei in timp ce osul pubian stimuleaza la maximum clitorisul. Este o pozitie relativ usoara, derivata din pozitia misionarului, cu o exceptie: barbatul nu este aplecat peste iubita, ci se sprijina in maini cu bratele perfect intinse, fara sa aiba coatele flexate.

Citeste si: Statistica: Top pozitii sexuale care ii innebunesc pe barbati

2. Menghina

Acum femeia preia controlul. Cu picioarele stranse si gleznele incrucisate, femeia este cea care hotaraste profunzimea penetrarii si ritmul actului sexual. Partenera sta intinsa pe burta avand picioarele stranse si gleznele incrucisate, astfel incat barbatul poate sa-i mangaia sanii sau sa-i sarute ceafa. Desi aceasta pozitie ofera megasenzatii, nu prea este loc pentru miscari ample. Insa poate fi practicata cand barbatul nu doreste sa aiba orgasm inaintea partenerei.

3. Dragonul

Partenerii trebuie sa fie pregatiti pentru o experienta electrizanta. Stimularea circulara a penisului o va ajuta pe femeie sa aiba un superorgasm. Ca si in cazul precedentei pozitii, nu este loc de prea multe miscari, insa cum femeia este intinsa pe burta si cu o perna sub ea astfel incat soldurile putin ridicate sa favorizeze penetrarea. Tocmai de aceea, barbatul trebuie sa-si dea toata silinta pentru a intarzia orgasmul si cel mai bine este sa acorde o atentie sporita unor parti ale corpului iubitei care de obicei sunt neglijata, de exemplu spatele si ceafa.

4. Pe margine

De aceasta data, femeia este deasupra si, prin urmare, ea este cea care detine controlul in totalitate, atat asupra adancimii penetrarii cat si a ritmului si intensitati stimularii clitoridiene. Barbatul se afla pe marginea patului, cu picioarele pe podea, in timp ce spatele sau este sprijinit pe un munte de perne iar femeia este deasupra. De asemenea, este una dintre pozitiile preferate ale barbatilor devreme ce pot sa-si sarute iubita pe sani, buze sau gat in timp ce-i mangaie fundul sau coapsele.

Nu rata nici: Cum sunt femeile in pat in functie de zodie

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 14 aprilie 2023