Ultimele

Au intrat copiii in dormitor cand faceai sex? Nu esti singurul. Iata cum s-au descurcat altii

copiii in dormitor cand faceai sex

Ziua mamei

„Nu sunt parinte, pe cand eram copil i-am surprins pe ai mei in timp ce faceau amor. Aveam 15 ani si era de Ziua Mamei. Dormitorul parintilor mei avea o baie si eu voiam ceva din ea. Am intrat in camera lor si am vazut-o pe mama in timp era deasupra tatalui meu. Mi-a venit sa vomit si am iesit cat am putut de repede din camera. Mama mi-a spus ca tata a inceput sa rada si ca aceasta va fi o Zi a Mamei pe care n-o s-o uit niciodata.” [deleted user]

12 barbați dezvaluie motivele pentru care nu au mai facut sex cu soțiile lor

A orbit?

„Nu mi s-a intamplat mie, ci fratelui meu mai mic. Pe cand avea 7 ani, voia sa le ceara voie parintilor sa mearga afara sa se joace cu prietenii lui. Dupa ce a deschis usa, i-a vazut pe ai nostri cand isi faceau de cap. A iesit din camera plangand si nu s-a oprit pana cand tata nu a stat de vorba cu el”. (Oinkpeloinkinpie)

Stai linistit

„Cand aveam 5 ani am intrat in camera parintilor pentru ca imi era teama sa dorm singur. Cand m-am apropiat de pat, am observat ca hainele ei erau pe podea, lucru care mi s-a parut curios. Am intrebat-o <Mami, de ce dormi dezbracata>, iar ea nu a stiut ce sa-mi spuna. L-am auzit pe tata cu radea. M-am simtit jenat pentru ca stiam ce faceau ei, asa ca m-am asezat pe hainele ei si am adormit” (Oscar96)

Se poate si invers: Mama curioasa

„Mama prietenei mele a venit in vizita pe la noi. Intr-o zi, eram cu iubita mea pe podea si priveam un film pe laptop. Mai apoi, am inceput sa ne sarutam si cateva minute mai tarziu era deasupra mea. In acel moment, mama sa a intrat in camera, fara sa bata la usa, <Ce faceti copii, cum puteti sa va uitati la un film in timp ce stati pe podea> Am inghetat. Intre timp eu eram in iubita mea, insa mama ei nu si-a dat seama. Apoi s-a asezat langa noi, sa urmarim filmul impreuna… A doua zi am pus o yala pe usa” (juliacki)

Sursa: thefrisky.com

foto: Pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 4 august 2023