Ultimele

Au intrat copiii in dormitor cand faceai sex? Nu esti singurul. Iata cum s-au descurcat altii

Relatii & Cuplu » Stiri » Au intrat copiii in dormitor cand faceai sex? Nu esti singurul. Iata cum s-au descurcat altii
copiii in dormitor cand faceai sex

Nu este usor sa fii parinte. Este dificil sa gestionezi momentele de tipete, plansete, intrebarile fara sfarsit, rugamintile pentru cumpararea de jucarii sau dulciuri, programarile la doctor si alte asemenea lucruri.

Parintii se obisnuiesc cu trezirea in mijlocul noptii din cauza monstrilor ascunsi sub paturile copiilor, insa ce faci atunci cand copilul da buzna in dormitorul parintilor cand acestia fac sex?

Iata cum au procedat altii:

P in V

„Eram insarcinata si baiatul nostru de 6 ani a intrat peste noi in timp ce eu si sotul meu faceam amor. Copilul a iesit imdiat din camera, iar eu l-am urmat in cateva minute. L-am gasit in bucatarie colorand ceva. M-am asezat langa el si i-am spus: <Eu si tati eram intr-un moment intim si vreau sa…>, insa el m-a intrerupt <Cand aveati contact sexual?> Exact asa s-a exprimat <contact sexual>. I-am raspuns <Da, insa vreau sa ma asigur ca nu esti suparat sau speriat.> <Pentru ca v-am vazut cand aveati contact sexual?> I-am spus: <Da> Mi-a raspuns: <Nu, nu sunt nici suparat nici speriat. De ce, tu erai suparata sau speriata?> I-am spus ca nu, iar el a continuat <Ma gandeam ca vei avea inca un bebelus si ca astfel vei naste gemeni!>

Cateva luni mai tarziu, daca auzea cuvantele momente intime el spunea: <Oamenii rostesc cuvantul moment intim, cand a contact sexual, care inseamna penisul intra in vagin si asa asung bebelusii in burta mamei>” (MarianneDashwood)

Ce le spui copiilor despre sex. Cele 4 faze de comunicare!

Dezgustator

Fiul de 7 ani a intrat pe neasteptate in dormitorul parintilor. Tatal sau i-a spus sa iasa afara. Copilul a spus ca doar voia sa-si sarute mama de buna dimineata. Tatal sau i-a spus, din nou, sa iasa afara. Copilul a iesit, iar mama s-a dus dupa el. Baiatul i-a spus: „Stiu ce faceati acolo si este dezgustator. Nu mai vreau sa te pup de buna dimineata!” (redeyedone)

Eroina

„Flirtam de cateva luni cu o femeie cand, in cele din urma, am ajuns la ea acasa. Nu am facut sex, insa am dormit impreuna, cu hainele pe noi. Fetita ei de 5 ani, de care eu nu stiam nimic, a intrat in dormitor si a tipat, <Mamiiii! Ai promis ca nu vei mai face asta. Ai promis> si apoi a alergat afara din camera.

Am ramas amandoi in camera, in timp ce prietena mea era jenata. Am iesit si eu pe hol si m-am dus la micuta, <Hei, uite sunt imbracat. Imi pare rau ca te-am suparat. Eram obosit si aveam nevoie sa trag un pui de somn>… Fetita s-a oprit din plans si m-a intrebat, <Pe bune?> I-am spus ca da, apoi i-am multumit pentru ca m-a trezit intrucat trebuia sa merg la munca. I-am spus ca este eroina mea. Mi-a zambit si am mers impreuna la mama sa. I-am multumit inca o data copilei, in timp ce mama ei se uita uimita la mine. Am intrebat-o daca pot sa le vizitez din cand in cand si micuta a aprobat cu entuziasm. M-am mai intalnit cateva luni cu mama ei, insa relatia n-a functionat. Totusi, am ramas prieteni”. (decorama)

Nu te opri

„Nu am copii, insa m-am intalnit cu o femeie care avea un fiu. Intr-o zi, baiatul a intrat peste noi in dormitor. Experienta a fost neplacuta. In timp ce ea era deasupra, copilul despre care eu nu stiam nimic a intrat in camera. Avea 3 sau 4 ani, nu mi-am dat prea bine seama pentru ca era intuneric. Ea ar fi vrut sa continuam, nu stiu ce era in capul ei, insa eu m-am oprit imediat. Nu m-am mai intalnit niciodata cu ea” (kane55)

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 4 august 2023