Ultimele

Are 59 de copii, iar alti 7 sunt pe drum. Nevasta nu stie nimic. Cum a reusit barbatul aceasta performanta?

Relatii & Cuplu » Stiri » Are 59 de copii, iar alti 7 sunt pe drum. Nevasta nu stie nimic. Cum a reusit barbatul aceasta performanta?
59 de copii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com _com - boy-2026064

Sa faci copil cu amanta este o garantie ca, in cele din urma, nevasta va descoperi adevarul. Dar sa faci copii cu 59 de femei diferite, iar alte7 sa fie gravide, fara ca nevasta sa aiba nici cea mai mica suspiciune? Pare absolut de necrezut dar este adevarat. Acest barbat a lasat gravide atatea femei, fara stirea nevestei. Ba mai mult, nici n-are de gand sa-i spuna. “Este un secret pe care il voi lua cu mine in mormant”, a declarat barbatul, sub protectia anonimatului.

Barbatul nu are niciun fel de remuscare.

Nu regreta si nici nu vrea sa se opreasca. El a dezvaluit totul, sub protectia anonimatului, intr-un documentar BBC. “Motivul pentru care am hotarat sa fac acest lucru a fost dorinta de a ajuta cuplurile de lesbiene sa aiba copii. Stiu ca exista clinici de inseminare artificiala, dar au niste preturi piperate, zic eu. Ma gandesc ca profita de pe urma femeilor care isi doresc sa devina mame, iar asta nu mi se pare moral deloc!”, povesteste barbatul.

Atunci el se ofera voluntar pentru a lasa insarcinate “prin metode traditionale” si mai putin costisitoare, femeile care isi doresc un copil. “Nu facem niciun contract. Este doar cuvantul meu de barbat, ca voi continua pana cand femeia ramane insarcinata. Si eu ma tin de cuvant”, adauga barbatul.

Vrei sa concepi un copil? Afla legatura stiintifica intre sex zilnic si calitatea spermei

Intalnirile amoroase au loc oriunde, acasa la femeia in cauza, intr-o camera de hotel, in gara, in toaleta unui restaurant.

Important este ca femeia sa ramana insarcinata. “Am 59 de copii nascuti, iar alti 7 sunt pe drum. Nevasta-mea nu stie nimic. Ar fi devastata. Nu e usor sa afli ca sotul tau nu are doar cei 6 copii, facuti cu tine, ci peste 60 facuti cu alte femei”, a adaugat barbatul.

8 motive pentru care barbatii isi pierd interesul pentru sex

Sursa: thefrisky.com

Imagine de OpenClipart-Vectors de la Pixabay

Data articol: 15 februarie 2024