10 intamplari penibile in timpul sexului. Le-ai „bifat” si tu?

01 mai 2020,
Vizualizari: 8.083, 1 azi
intamplari penibile in timpul sexului
  1. Fara scapare

„Iubitul meu s-a indepartat rapid de mine in timp ce ii faceam un sex oral. Mi-am ridicat ochii sa vad ce se intampla, iar lichidul lui seminal mi-a intrat in ochi.”

 

 

  1. Probleme?

„Prietenul meu mi-a deschis sutienul, in timp ce eu eram pe cale sa ma urc pe el asa ca sanii mei l-au lovit peste ochi. A incetat sa ma sarute si mi-a spus zambind <Stiu ca ne va distruge momentul … insa am simtit ca te-as putea mulge chiar atunci>!”

 

 

  1. Spune-i numele

„Iubitul meu vorbeste foarte tare in timp ce facem sex. Intr-o zi in timp ce imi striga numele mama lui a intrat brusc in camera: <O, Doamne>, a spus femeia inainte de a iesi rapid. In secunda aceea am realizat ca am acelasi nume cu mama lui.”

 

 

  1. Dublu esec

„Era abia la a doua intalnire cu un barbat, cand lucrurile au luat-o razna. Si-a dat pantalonii jos, dezvaluind in fata ochilor mei un micropenis. Dupa ce mi-a zambit, m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui. A fost una dintre cele mai ciudate lucruri care mi s-au intamplat vreodata.”

 

 

  1. Are nevoie de imbunatatire

„Sexul cu prietenul a fost mereu grozav pana cand a decis ca trebuie sa vorbeasca murdar. A inceput sa mormaie cel mai ciudat lucru: <Asa cum a ordonat pasarita>! Si apoi a intrat in mine.”

 

 

Sursa: thefrisky.com

Imagine de Info > Selling of my photos to StockAgencies is not permitted de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole