10 intamplari penibile in timpul sexului. Le-ai „bifat” si tu?

01 mai 2020,
Vizualizari: 8.572, 1 azi
intamplari penibile in timpul sexului

Toti oamenii au trecut printr-o experienta jenanta in dormitor, indiferent ca este ceva petrecut in timpul partidei de amor, sau poate partenerul a spus ceva atat de prostesc incat a ruinat tot.

 

Asadar, iata 10 intamplari penibile in timpul sexului…

 

 

  1. Hartia buclucasa

“In timp ce eram in pozitia pe la spate am observat o bucatica de hartie igienica lipida de fundul iubitei mele. Nu stiam daca sa-i spun sau daca sa o iau rapid. La un moment dat ea si-a dat seama, a inceput sa tipe si sa ma acuze ca nu mai eram atras de ea.”

 

 

  1. Imperturbabila

„Am inceput sa-mi sarut sotul cu gandul sa-i fac un sex oral. Cand eram la <jumatatea drumului>  am inceput sa tusesc deoarece un fir de par de pe pieptul lui mi-a ajuns in gat. Cu toate acestea nu au vrut sa ma opresc si am continut pana la final cu toata tusea care ma cuprinsese.”

 

 

  1. Si a venit vantul

„In timp ce faceam amor, l-am auzit pe iubitul meu soptind <Dumnezeule, ajuta-ma pentru ce am sa fac>. Eu credeam ca va incepe sa vorbeasca murdar, cand brusc, a tras cel mai puternic vant pe care l-am auzit eu in viata mea.”

 

 

  1. Nu o face sub dus

„Era sub dus cu iubita mea si eram pe punctul de a face amor, cand am alunecat si m-am lovit cu capul de vasul toaletei. In plus, para de dus m-a lovit peste gat.”

 

 

  1. Miscare horor

„Faceam dragoste cu sotul meu cand am incercat sa fac o schimbare rapida de pozitie, asa cum vazusem in filme. Insa, am cazut din pat si m-am lovit cu nasul de podea.”

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole