Vrei sa stii daca e bun la pat? Iata 6 semne subtile dupa care sa te uiti

16 august 2019,
Vizualizari: 26.785, 1 azi
semne ce e bun la pat

4. Este un bun comunicator

Cum sunt mainile lui atunci cand vorbeste? Daca le foloseste din plin, inchipuie-ti cum va fi in pat. “Un barbat care isi foloseste mainile expresiv si tactil va fi foarte senzual in pat. Daca ai ocazia, priveste-l cum mangaie un animal. Iti vei face o parere si despre cum te va mangaia pe tine. Ocoleste barbatii care se joaca cu mainile in timp ce vorbesc. Este dovada fie ca este in pat se va concentra mai mult pe ce vrea el, fie ca nu este interesat de tine”, sfatuieste psihologul Corrine Sweet.

5. Saruta bine

Daca ai ajuns la stadiul “sarut”, acesta iti poate spune foarte multe despre cum se va comporta in pat. Daca sarutul este intens, pasional, excitant, asa va fi si sexul cu acest barbat. Daca nu, mai bine renunta! “Atunci cand isi foloseste din prima limba in timpul sarutului, te poti astepta de la el sa sara peste preludiu. Cei mai promitatori sunt barbatii care in timpul sarutului folosesc mai multe tehnici: ciupesc, mesteca, musca, ling, exploreaza toata gura. Cel mai probabil asa vor face si in timpul sexului”, explica Tracey Cox.

6. Incearca lucruri noi

Ai observat ca barbatul cu care te intalnesti refuza sa incerce lucruri pe care nu le-a mai facut/mancat etc? Mai mult ca sigur va fi la fel de rezervat si in a incerca lucruri noi in dormitor. “Atunci cand un barbat iti ofera din mancarea lui, este cazul sa-l tii aproape. Iar daca iti intinde lingura sa gusti din desertul lui, ia-l de barbat!”, sfatuieste Tracey Cox.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole