Viata de cuplu: Factori care scad libidoul

25 august 2019,
Vizualizari: 3.776, 1 azi
factori care scad libidoul

Abuzul sexual scade libidoul si afecteaza viata de cuplu

Victimele unui abuz sexual au mari probleme cand incearca sa experimenteze intimitatea fizica. Nu este de mirare: sunt incurajati sa-si rezolve traumele fizice si psihice insa nu se acorda aceeasi atentie si traumelor sexuale. Din fericire, multi oameni abuzati au reusit sa aiba relatii sexuale sanatoase cu ajutor din partea psihologilor, timp si rabdare. Acorda-i partenerei/partenerului tot timpul de care are nevoie.

Problemele nerezolvate din viata de cuplu scad libidoul

Problemele de cuplu nerezolvate reprezinta unul dintre cei mai comuni factori de scadere a libidoului. Pentru femei, in general, apropierea emotionala este un element important in mecanismul dorintei sexuale. Lipsa comunicarii dintre parteneri sau tradarea increderii sunt adevarate bariere pentru intimitate si astfel se ajunge la o scadere a libidoului.

Alcoolul nu face bine vietii de cuplu

Un pahar in plus nu-ti imbunatatesc mereu starea de spirit. Este adevarat totusi ca alcoolul te dezinhiba cand este vorba de sex. Insa iti scade si libidoul. Si chiar daca la tine are efectul contrar s-ar putea ca partenera sa nu mai aiba chef de o partida de amor dupa ce te-a vazut ametit.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole