Unele femei prefera sexul brutal. 4 sfaturi fierbinti sa incerci

13 iunie 2019,
Vizualizari: 5.106, 1 azi
prefera sexul brutal

Poate suna bizar, insa sunt femei care prefera sexul mai dur. Si nu de ieri, de azi, ci din timpuri stravechi. Se vorbeste despre BDSM inca din anii 400 iCh. De ce unora le place sexul brutal? Psihologii au o teorie: in momentul in care esti muscat, zgariat sau lovit, creste tensiunea arteriala, inima pompeaza mai mult sange, ca raspuns la durere, si astfel creste stimularea sexuala. O alta explicatie ar fi faptul ca zonele responsabile cu durerea, in creier, se activeaza si la stimularea sexuala.

Ce sa stii inainte sa incerci sexul brutal

Spontaneitatea si factorul surpriza pot avea efect afrodisiac. NU, insa, si in cazul sexului brutal. Inainte de a incerca orice este nevoie de o discutie serioasa cu partenerul asupra acestui subiect. Daca partenerul are o astfel de dorinta, asta nu inseamna ca trebuie sa o si puneti in practica daca nu va simtiti amandoi confortabil cu ideea.

Sfaturi fierbinti daca vrei sa incerci sexul brutal

Daca in urma discutiilor purtate cu partenerul de cuplu ati ajuns la concluzia ca merita sa incercati ceva nou, dar cu putina brutalitate, iata cateva trucuri.

  1. Palmuirea

Palmele nu se dau oricum. Sexologii recomanda ca palmuirea sa se faca tinand palma deschisa pe partea carnoasa a feselor, cat mai aproape de vagin. Loviturile in aceasta zona transmite vibratii catre clitoris si stimuleaza placerea. In textele tantrice antice se spune ca palmuirea trezeste „kundalini”, adica energia sexuala.

Intensitatea loviturii ar trebui sa porneasca de la cel mai mic nivel, spre cat suporta fiecare pe masura ce va „antrenati”.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole