Cum să-ţi satisfaci iubita în pat. Trucuri salvatoare pentru bărbaţi

08 septembrie 2022,
Vizualizari: 74.669, 1 azi
Cum să-ţi satisfaci iubita în pat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2589818_1920

Dacă vrei să afli cum să-ţi satisfaci iubita în pat trebuie să afli cât mai multe despre femei. Şi, ca în orice alt domeniu, există modele care se repetă, cu alte cuvinte multe femei preferă acelaşi lucru. Însă, dacă nu pui în aplicare toate lucrurile pe care le afli despre femei în legătură cu ce preferă în pat, nu vei descoperi niciodată ceea ce-i place sau displace iubitei tale şi, prin urmare, nu ai cum s-o satisfaci.

Iată câteva lucru despre femei pe care le poţi folosi pentru a-ţi face fericită soţia:

Despre femei # 1: Muşc-o de gât

Pielea dintre ureche şi claviculă este foarte subţire, ceea ce o face foarte sensibilă. Mai întâi atacă zona cu limba, şi începe să lingi de la ureche în jos până la locul în care gâtul se întâlneşte cu umărul. Apoi suflă urma pe care abia ai lăsat-o. Căldura limbii combinată cu răceala respiraţiei îi va trimite fiori de plăcere în tot corpul. După această mişcare începe să fii mai agresiv, muşcă uşor la baza gâtului, aici pielea este o idee mai groasă şi poate suporta o presiune mai mare. Cu toate acestea nu menţine muşcătura mai mult de o secundă şi nu stârge atât de tare încât să laşi urme.

Despre femei # 2: Sărut-o în timpul partidei de amor

Dacă eşti asemeni celor mai mulţi dintre bărbaţi atunci, probabil, nu-ţi săruţi iubita în timp ce faceţi amor. Însă trebuie să ştii că aceasta este o alegere greşită de vreme ce sărutul face sexul mai intim pentru ea, ceea ce este crucial pentru a mări plăcerea partenerei. Alege o poziţie care permite să vă aflaţi faţă în faţă, precum poziţia misionarului, sau poziţia lingurei şi începe s-o săruţi. Săruturile pot fi mai brutale în cazul în care lucrurile o iau razna sau poţi apela la săruturi senzuale dacă sunteţi într-o stare propice romantismului.

Citeste si: Cum sa faci fericita o femeie? 5 sfaturi pentru barbati

Despre femei # 3: Fii usor agresiv

Femeile chiar preferă ca, din când în când, partenerii lor să fie puţin mai agresivi în pat. Ceea ce înseamnă că dacă poţi să-i manevrezi corpul cu putere şi încredere nu vei face decât să măreşti erotismul pentru ea într-un mod dramatic. În plus, nici nu necesită foarte multă muncă şi prea multe abilităţi fizice. De fapt, fie şi numai preluarea conducerii poate fi excitant pentru ea. Spre exemplu, din poziţia misionarului îi poţi prinde mâinile deasupra capului ca şi cum ar fi prizoniera ta. Iar când ea este deasupra prinde-i şoldurile şi împinge puternic pentru a-i arăta cine este “şeful”. Şi când vrei să schimbi poziţiile, n-o face încet şi politicos, prinde-o şi aşaz-o aşa cum vrei tu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole