Cum să-ţi satisfaci iubita în pat. Trucuri salvatoare pentru bărbaţi

05 noiembrie 2020,
Vizualizari: 63.365, 1 azi
Cum să-ţi satisfaci iubita în pat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2589818_1920

Despre femei # 2: Oferă-i un orgasm printr-un sex oral

O sesiune luxoasă de sex oral îi permite să stea întinsă pe spate şi să fie răsfăţată. Însă tehnici diferite îi pot crea mai multă sau, dimpotrivă, mai puţină plăcere. Pentru a descoperi ce-i place mai mult foloseşte o varietate de mişcări. Încearcă să lingi uşor, să sugi şi să foloseşti limba din plisn. În acelaşi timp, urmăreşte-i cu atenţie răspunsurile astfel încât să descoperi care dintre încercările tale au cel mai mare succes. Când simţi că este pe cale să aibă orgasm, foloseşte mişcările care i-au produs cea mai mare plăcere, până cand va atinge climaxul.

 

 

Despre femei # 3: Stimulează-i clitorisul

Cele mai multe dintre femei nu pot avea orgasm în timpul partidei de amor fără o stimulare directă a clitorisului. Indiferent că mâna ta îi stimulează acest punct fierbinte când femeia se află deasupra sau din poziţia pe la spate, masează-l bine. Atingerea ta ar trebui să fie uşoară şi înceată la început după care să fie

mai rapidă şi apăsată pe măsură ce trece timpul. Cum fiecare femeie este diferită este sarcina ta să descoperi modul concret în care trebuie să-i stimulezi clitorisul în funcţie de feedback-ul care ţi-l oferă.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole